Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete
Kto mlčí je buď natoľko geniálny že nechce ublížiť, alebo hlúpy a nemá čo povedať...alebo sebecky ze nechce poradit,alebo nudny alebo ma depku.
vylepsila som to trochu.
miksi a kde ta nakazili?
zdravicko!!!!!!!!
Zaja prave som sa nakazila optimizmom a aj dobrou naladou!Dufam ze to vo mne ostane az do noci a budem dalej nakazovat,ci kazit??? aj inych ludi:))
Prajem pekny dnik a pekny vikend
ahoj.horuco mi bolo.ale ani neviem,co sa mi snivalo.
pete,teda tebe a ostatnym do dnesneho dna,aby sme sa vyhli depkam:
Každý den na každého z nás čeká v průměru jeden pozitivně naladěný člověk. Nesmíme ho minout - nabije nás!Já si myslím, že průměrně už víc než jeden, ale v každém případě:
nechte se nakazit optimismem a pokud možno šiřte ten virus dále.
Ahoj zaja, ako si sa vyspinkala?
no tak teda dobre ranko
dobru.a dik za spolocnost.
ok,ale radsej si to dopredu napis na PC aby si nemusel potom tak pomaly pisat.aj ked ti to ide celkom rychlo (xi xi) zajtra ak nic nebudes robit,tak sa posnaz,ano?kratsie geluj kohuta,ok?
dobrú noc
Ja by som aj vydržal, ale zajtra musím ráno vstať, tak by sme to dokončili radšej zajtra. Nie si vôbec pomalá a ani nechápavá, Ide ti to dosť rýchlo