Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Zaji, ja si tu s tebou budem rád písať, ale ak sa máš nudiť, tak choď preč.
neviem,ci budeme cakat na fraja,ved malo prsat a aky pekyn den sa z toho vyklul.asi budeme cakat kym nezacne snezit xi xi.
pete,tak ja idem spat asi.vcera sa mi nechcelo a dnes sa tu nemam chut nudit.ak sa nieco pise na chronickom nevernikovi,tak tam idem kuknut.a ty mas vela znamich a mas s kym pisat,bud rad.ja nemam s kym,kazdy je zaneprazdneny.
samo rob všetko čo ti robí dobre a radost pete
pete,ja uz nechodim na strednu skolu a depky nemam,iba hnev na chlapov mam.som sa tu do tejto temy vtrela,bo som tu vycitala,ze aj jedna babena ich nechce mat rada.takze tak.
ešteže je nič iné nečítam. Damaxy, tak mám potom depku, nie zlú náladu, lebo mi to nik nepretne. No nevadí, tak ako? Čakáme s vyhodnotením na frája ešte? Zaja, potom si ešte ten test budeme robiť, len ja teraz píšem aj so známymi.
ved ma nového no smola je ze niektoré zvierata ziju menej ako ludia ale vedia vela radosti urobit
pete a ta psycha ako radi?
damaxy,ale o tych psoch to je tiez smutne,sak som citala aj ja.
co pete pises,ze sebe lezies na nervy?v dobrom,ale mne lezu tieto tvoje slova na nervy.som rada,ze tu pises.a ze nemas rad zeny (momentalne)xi xi,aspon nie som jedina,co ma podobny nazor ale z opacnej strany.tak tu pis.a depky boli aj budu aj sa daju zvladnut.anita ma deti alebo je prazdna totalne ked nepise.ale raz pride aj jej den a bude tu pisat kilometrove monology a staznosti,uvidis.a nik jej nepomoze,bo kazdu radu odpalkuje ako to robila na zaciatku.
pete teraz som citala o psoch vedla co ty nemás tiez nejakého je ti to balzam na dusu.