Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ja som nebol pedro. Ani nebudem. Som pete. Ja ani na iné témy nepíšem skoro. Tu ste fajn ľudia. Boli depky, samozrejme, že boli. Vždy sú. Ja ich mám skoro stále. A najmä, keď nie som v strese. Chcem byť mŕtvy, ale ešte s tebou si pokecám. Zaja, ja nepatrím na tento svet. Ty zaja nemáš depky?
pete,ak si bol vcera aj pedro-co by popravde mohlo byt,tak nic sa neda na tom zmenit.
dnes som mala velke upratko.a ty?co si robil dnes ty?spomilal si,ze mozno budu aj depky,tak boli alebo nie?
No keď si mi včera napísala, že som pako :)) čo si dnes robila zaja?
ahoj.tak pokracujme.a preco sa na teba hnevam?
zaja ahoj, ako sa máš, ja tu som. Pokračujeme v teste? Ako sa máš?
ahoj pete a anita.uz tu asi nie ste.pete,a povedz mi,preco sa mam na teba hnevat?ja som sa vcera vecer dost nasmiala-ne na tebe ale na mne.hnevala som sa iba na pedra a dnes na damiana.cavesko.
Ahoj Anitka, to sa máš, aj ja sa chcem hojdať a hrať. Keď vykúpeš deti, zastav sa, nech pokecáme. Ja som si bol teraz zašportovať. Už mi chýbal pohyb. Zaja sa včera na mňa asi trošku hnevala :) Konverzácia sa dala, ale úsmev na perách aj tak nebol :(. Tak vás všetkých večer čakám.
Ahojte. Práve sme sa vrátili s deťmi z opekačky. Bol krásny deň a tepľúčko. Ani mi nebudete veriť, ale stále som na ihrisku a šmýkame sa a hojdáme...a hráme sa :))Najlepšie je večerné uspávanie. Tak dávno som nechodila spávať o ôsmej. Pete, zaja, akú krásnu konverzáciu ste včera večer viedli :)) To ste museli zaspávať s úsmevom na perách. Pete, potom si aj ja urobím ten test. Idem hotoviť deťom večeru a vykúpeme sa, vy si užite krásny večer.
Ahojte... Zaja, dobre si to povedala. To ale záleží od človeka, niekto keď má depku utiahne sa do seba, iný to potrebuje dať von. Introvert alebo extrovert.
alebo nemi