Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

kazdý kto sem nepíše sa má lepšie,lebo sem píšu ludia v núdzi a potom ešte takí net priatelia.Takze ak tu niekto nie je viem že mu je dobre.Depresia totiz pete nechodí len tak a neodíde len tak preto by som bola radsej len keby si mal zlú naladu,ta prejde na nu stači slniecko alebo nejaký vylet s priatelmi hocičo čo to pretne.Depka neodide len tak.

pete

Zaja, ja neviem podvádzať. Nemám na to žalúdok ani chuť. Potom by ma to veľmi trápilo, keby som podviedol. Keby dievča mňa podvádzalo, tiež by som z toho nebol šťastný.

pete

Ako myslíš damaxy, že depka je horšia?Nemám ani zlú náladu. Som smutný, ale je mi to už trápne aj sem na depky písať. Anita už sem tiež depky nepíše. Sám sebe si leziem na nervy...

zaja

zase ma vyplo z netu.som tu.tak pete,ked mas depku,tak mi odpovedz este ma jedna vec zaujima.tebe sa to tiez nepaci,teda to,keby ti bolo tvoje dievca neverne?alebo ani ty by si nedokazal byt.lebo vidis,on si seba ospravedlnuje ale s nou by sa rozviedol.a to je teda co?
damaxy,prajem mu aby tak,ako sa do hory vola,sa mu aj raz ozvalo.lebo spravodlivost by mala fungovat.

damaxy

ja som si otipovala cholesterol lebo mam zvýšený,ze či mám riziko.a boli 4 otazky a ked jedna odpoved bola ano tak som riziková skupina.No a tatuško zomrel na infarkt tak aj to stacilo aby som bola v rizikovej skupine.

pete

Damaxy, to je dobre, že sa tu tak stretávame. Mám zas depku. Tu si to aspoň napíšem, veď sme na depkách, no nie? Kde inde by som to písal?!

damaxy

zajka on si na takú morálku zvykol a nevadí mu.Teraz. Ale čo raz neskôr? Nikdy nevieme čo nas zmení.Raz tým môže aj trpiet,ked to dal do eteru nemá to nejaký dôvod.Má ,len on vie aký.