Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
mam na to vyrok:
Vydať sa znamená zameniť pozornosť mnohých mužov za nepozornosť jedného.
pete ja som neodpustila ani raz.
vies urobime chybu,ukradnem niečo v obchode.nechytia ma a tak sa poučim ,ze nikdy viac to nesmiem urobit alebo ako je to fajn zakazdým ked sa mi hodí to zopakujem a tak aj s tou neverou a nakoniec ked sa to robi pravidelne aj svedomie a kedysi aj dobré mravy sa prisposobia.
Ani raz sa nedá ľahko odpustiť a trvá to roky, kým sa s tým zmieriš. Vidíš aký je svet? Je presne takýto a nielen v tomto, ale vo všetkom. Preto si myslím, že lepšie je nežiť. Nevera je veľká zrada...
keby raz,tak sa da odpustit ale toto!?pete,ja musim sa ist ukludnit,uz aj tam som sa podpisala zora.nechapem,ale vidis,vazne to myslim co som vcera v testoch pisala,ze casto je ina odpoved na muzov.nepomozem si,pomoc,ako sa zkludnit?som rada,ze sa mi necudujes po tkych skusenostiach.
Damaxy, vysvetli mi to, aké ponaučenie, aká chyba. Som asi málo chápavý, prepáč.
ano Pete je to tak,všetci raz urobime chubu,no kazdemu z toho vyjde iné ponaucenie.
zora, to si ty zaja? čo ti mám vysvetliť, to sa nedá. Keď máš také skúsenosti s mužmi, tak sa ti vôbec nečudujem, že si o nich myslíš to čo si myslíš. Prečo tam aj píšeš? Len sa zbytočne rozrušuješ. Ja sa čudujem jeho žene. Je to smutné. Zaja, ale nie sú všetci chlapi rovnakí. Aj ženy sú také.
pete,to ja som ti napisala.prepac som tak nervozna,ze som napisala ine meno.fakt to nechapem-aspon vidis ako ma taky muzi neverni,neschopni,klamari...vedia vytocit!
pete,vysvetli mi to,bo vybuchnem.precitaj ten namet-som chronicky neverny- a povedz mi,ci fakt nemam pravdu,ked si myslim to,co si o muzoch myslim.vies mi logicky vysvetlit jeho pohlad na vernost?