Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
a hele,som si ta presne takeho predstavovala ale aj ostatni sa mi zda.taky romsky alebo taliansky typ?tak to ak je to pravda,si potom na dracku.si vsimam casto,ze prave tmavsi sa viac pacia.este teda,je tvoj opis teba pravdivy?vies,ja len preto sa pytam,lebo uz si spminal,ze vek pises rozny.lebo toto je uz pravda.ja som neklamala ani damaxy mam pocit.nehnevaj sa za moju preverujucu otazku.
a krátke vlasy mám
Taký tip ako som opísal mi je taký bežný a záleží, len na vlastnostich potom. Ja mám 184/84 čierne vlasy hnedé oči, dlhé mihalnice mám :) celý taký tmavší som, štíhly
tak vyzeram takto:165/58,prefarbene na cerveno vlasy,kratke,bez okuliarov,nos rovny,jamka v brade,v predu viac,zadok gulaty.oci modre a tie crty tvare asi normalne.jedine ti vysli oci,pete.som zvedava,koho si to vlastne opisal.takyto typ kde si ma zaradil je v tvojich ociach aky?
a teraz ty sa opis,aky si.
Zaja: 170/59 vlasy dlhé pod plecia, plavé s melírom, modré oči, postava štíhla s menším poprsím, črty tváre detské s hebkou pokožkou, znak: hravý pohľad
Takto isto som si ťa predstavil aj teraz, ked´si sa ma pýtala, takže vidíš, že si ťa predstavujem
pete,som to vedela,ze si ma nikako nepredstavujes.keby si si ma,tak by si to hned vedel a nemusel patrat v minulych prispevkach.vynorilo by sa ti to same.tak neviem,co si mam o tom mysliet.tu pisem aj s tebou posledne dni vela a tu taketo prekvapko od teba.
:((
Zaji, nájdi to niekde v minulých príspevkoch, alebo nájdem ja a skopírujem. Ja sa ti hneď plne venujem, veď píšem sem. A o chvíľu si budem už len s tebou :) Nezlaknem sa zaja. Už som všeličo videl :)
somznovu na nevernikovi polozila moju zivotnu otazku jednemu muzovi.
ako vyzeram? a nezlaknes sa? ako si ma to ty,pete predstavujes?zabudla som,aby som vedela,ci si sa trafil.
ja sa tu nudim,ked napisem 3 prispevky a nereaguje nik.teba nikde a nikoho nikde.si pisem sama so sebou.
xixixi, tak sa prezraď zaja, ako vyzeráš?