Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

ste len dvaja surodenci?je zadana=rezervovana? ty nechodis tiez oddychovat mimo?pomohlo by ti to.este mas taku depku?dnesny den nevysiel podla predstav,ze.ani jeden nevynde.bud bude horsi alebo lepsi,uvidis.

pete

neviem opísať svoj nos, ale špicatý asi nie je :) Som zvedavý, ako sme si natipovali. Tebe to zaja hádam aj povychádza

zaja

ostatni sa nam vari tiez budu chciet vykuklit do krasy.typujem,ze matelko by mohol hovorit pravdu,ze ma plesinku,lebo som ho takeho tipla aj ja. xi xi.frajo bude vymyslat a anita nepovie aka je.a miksi uz nieco naznacila ze prirodna blond a stihla.a alternativa sa mozno ani neozve.alebo odpovie len zbezne.

pete

No s cigáňom by si si ma nepomýlila. Chodí tam často pracovať aj oddychovať slobodná nie je, ale ani vydatá. Rozumiem si s ňou podľa našej náledy, ale nevídame sa často.

pete

Svaly mám len také normálne, nie som žiaden kulturista. Krátke vlasy svedčia podľa mňa o veľkej zmene v tvojom živote. Inak by som ťa musel videť, aby som niečo mohol povedať

zaja

nie si pristahovany cernoch xi xi? alebo asi rom,ked ta tak lahko pomylit da.ja mam aj strapatu hlavu ako napisala damaxy,ked rano vstanem.akoby mi tam strelil blesk.ale inak bez problemov kratke vlasy.aj na muzoch sa mi pacia kratke.a ako si rozumies so sestrou?uz je vydata?chodi pracovat do juznych krajin alebo maate v taliansku rodinu? xi xi

pete

to je v poho zaji, v tomto som neklamal, naozaj. Vidíš, vy ste ma odhadli dobre, ale ja vás nie. No tak ti poviem, že keď je moja sestra v južných krajinách, tak si ju tam mýlia s domorodým obyvateľstvom, ja som ako ona. Damaxy už poznáme tiež a čo ostatní?