Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
jej anita, ahoj, som veľmi zvedavý, čo mi napíšeš. Alebo aj teraz napíš :)
Zaja, držím ti palce, nech ti to neznášanie teda vydrží. Budeš ak možno spokojnejšia, ale to vieš len ty sama. čomu by som sa mal venovať napríklad?
ahojte. Ja iba jednu vetičku,lebo tiež sa chystám spať. Pokračujem z postele do postele. Deti už spia a ja som sa práve zobudila. Pete, rozmýšľala som o tom, čo si mi minule pripomenul o tom, ako sa zmenili moje príspevky. Potom ti napíšem, ako to asi je. Zaja, zistím si ako si si ma tipla a potom uvidím, či si taká dobrá psychologička :)) Dobrú noc.
pete,tak sa venuj niecomu inemu,bo uz spim pomaly.nuz krasnu romantiku pred spanim a zajtra lepsi den.papa
to je co za otazka pete?na obed?co sa od toho odvija?ano,chcem cely zivot.zasluzia si to.samo,ze ako kamosov ich celkom znasam,ale nech mi niekto povie nieco viac ako kamaratske,tak sa mi zvysi tep a tlak a dych-no z inych pricin.
Ešte občas niečo napíšem. Zdá sa ti, že sa ti málo venujem zaja? Čo si mala dnes na obed? Počuj, ty chceš tých mužov celý život neznášať?
8 hod otvorila oci,9 hod vysla z postele.stale pises so znamimi?
Asi o ôsmej a čo ty?
sak aj matelko mi vysiel.to podla nicku som ho odhadla matelko sa mi hodi na plesinku a mensia postava.a frájo je frajer,tak blond myslim a vyzsi.a anita je take elegantne meno,takze vyzsia blond a sive oci mi pasuju.a chuda bude,urcite nie vpredu ako ja.
sa chystam spat.ty si vstaval o ktorej dnes,pete?
mam taku predstavu,ze anita aj frajo mi sadne,ked aj ty si mi.az na tvoju vysku.som myslela,ze si mensi.