Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Anita, ty sa ako cítiš?
ja asi nie.hladam vyrok na rozlucku.lepsie spanie ako med lizanie.to je porekadlo alebo prislovie?uz neviem rozdiel.ahojte a pekne spanie.
No ja som sa mal dnes asi takto :( Ty si predpokladám bola vyťažená, pri deťoch, tak si ani nemala kedy rozmýšľať o depkách, či už prešli? Tak to vyzerá, že si tu budem asi píasť len sám :D Každého to už prechádza. Nájdem si zas nejakú stresovú činnosť, aby som bol viac vyťažený a nebudem ani ja tak depkovať. Lebo nebude kedy. Len cez víkend je toho menej a človek má čas
Tak neviem...cítite sa dobre?
pete,prejdi si moje otazky a zistis,ze neodpovedas.
ja obstojne,az na vecerne rozculenie z jednej temy.ale aspon budem mat zivsie sny.xi xi.
Ale zaja, veď píšem, nekašlem na teba :) Opýtaj sa ma niečo a budem ti viac píasť. Alebo napíš niečo o svojich pocitoch, nech máme čo rozoberať
Teraz nie som schopná, pete. Naozaj už napoly spím. Deti mali hyperaktívny deň. Možno jedine tak prečítať vaše príspevky. Ako ste sa dnes mali?
pete,znamim.
anita ahoj.deti ako?sa tu uz neukazujes casto.ale je to asi lepsie,damaxy pisala,ze zrejme ti,co uz depky nemaju uz nepisu.aj ty nebudes ked sa to zlepsi.zapamatala som si tvoje slova.pete je dnes zaneprazdneny,tak ja uz nemam trpezlivosti.popiste ak chcete.