Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Iba na záhrade. Okrem toho sme tam aj hrabali lístie...práce v záhrade :))
Mávam ten pocit často, ale je to pre moje depky. Kedysi som tiež bola sama ako aj teraz, ale vedela som byť iná a veselšia, spoločenskejšia. Myslím, že som si to spôsobila sama...lebo ma premohlo to, čo mi spôsobili iní.
To som písal o jednom. Ten je teraz ďaleko preč a tak ľahko sa nevráti. Anita, každý myslí v prvom rade na seba a byť s niekým, kto nemá super náladu nie je príjemné. Neviem, čo by som mal dostať, radšej nič nečakám, lebo keď ničo čakám aj tak to nedostanem. A to je pravda pravdúca :))
Aj moje kamarátky majú svoje životy a často, práve keď ich potrebujem ako soľ tak nemajú čas alebo majú tiež depky. Zdá sa mi to nespravodlivé a vtedy si hovorím, že také kamarátky nie sú tie pravé. Ale vieme my, či všetci ľudia nemajú presne také isté vzťahy a hovoria im najlepšie priateľstvá? A sú spokojní a myslia si, že to stačí? Neočakávajú viac a preto sú spokojní a šťastní? Hocikedy si dávam také otázky. Všetko je predsa relatívne.
Kde ste boli opekať anita? Ja mám veľmi rád opekačky a grilovačky. To sú skvelé akcie. Ach tá samota, ty sa necítiš anita sama aj keď si v spoločnosti?
Pete, kedysi si písal o priateľoch, s ktorými sa občas stretneš, aj sa pekne zvítate. Čo je s nimi? A prečo si myslíš, že nemáš priateľov? Možno máš, hoci nie sú dokonalí, ale iba si neskúsil, čo všetko môžeš od nich dostať.
Viem, že to nie je to, čo by si chcel, alebo si to predstavuješ ako najlepšie riešenie, ale ja mám deti tiež ako néplasť. Iba na pár dní sa niečo utlmí a potom to bude znovu zlé...no keď neprší, tak aspoň kvapne (zaja :)) )
Sama aj tak nič lepšie nevymyslím.
Anita, ja priateľov nemám, len známich mám. Slovo priteľ má príliš hlnoký význam, aby som ním mohol niekoho osloviť. A možno by som aj našiel niekoho s kým by som bol, ale budem s niekým, keď sa necítim fit? Tak som radšej sám so sebou.
Aha zaja, už som našiel, čo som neodpovedal. áno, je rezerovaná a má celý rad ďalších pytačov :) A tie moje depky, veď viíš sama. Možno príde aj lepší deň, ale po ňom zas horší :)
Ja asi tak, ako píšeš, pete. Nemám kedy myslieť na svoje problémy, lebo deti mi to nedovolia. Má to svoje plus :)). Pete, víkend by mal byť najkrajší z celého týždňa, hrozné, že človek ho prežíva presne naopak. Čo tvoji priatelia? Existuje predsa niekto, s kým by si mohol prežit tieto dni?
sak si s tebou pisem a spocitaj pete moje prispevky a tvoje.kto popisal viac? kto ma pravo povedat,ze si tu pise sam?JA