Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Bol strajk a par ludi vystrajalo,tak boli vsade kuklaci:)))
Musim pomalicky utekat!
Pete mas minimail!
ok,pete,chapem!Alke raz za cas musis byt medzi ludmi:)))
Inac lasku nenajdes:)))
Anitka ja som s tebou poriadne ani nepisala takze si ta moc ani neviem predstavit!!!:((((
V praci ok,10 dni musim vydrzat,aj keby sa mi nechcelo???
Ty ako dobre???SOm tu len na skok???
miksi, ja nemám náladu sa zabávať, tabcovať a vyvádzať. pre mňa je relax posedieť tu.
...štrajky, bitky...? Aspoň sa nenudíš. O čo ide?
miksinka, ahoj. Konečne sme sa stretli aj my dve. Takže spokojná s prácou?
Ty si ma ešte neopísala ako podľa teba vyzerám. Napíš, lebo už sa začína hovoriť realita.
Nie, oni sú celkom normálni, to len môj postoj. Niekedy sa cítim ako piate koleso u voza. Hlavne, keď sa stretne naraz viac manželských párov. Pomyslím si: Ja hlupaňa, čo tu vlastne robím? A chcela by som neexistovať.
Tá jedna kamarátka, ktorá prežíva to isté, čo ja...dokonca sme vo veľa veciach úplne rovnaké...tá ma chápe a viem sa s ňou dobre porozprávať. Raz je dole ona a ja dvíham ju, inokedy naopak. Vždy, keď je jedna z nás negatívna, druhá naskočí na pozitívny kanál, hoci možno tiež chcela byť negat. Jednoducho automaticky prepíname na pomoc jedna druhej. To je neuveriteľne hodnotné priateľstvo. A ostatné buď nechcú celkom pochopiť, alebo nevedia aj keď chcú, lebo to neprežili.
hi pete,super!Hodku som sa ulievala,lebo som nemala pracu, v meste bolo plno ludi....strajky,bitky...super!
ty co nejdes vonku sa zabavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak ako ja!
Ahoj miksi, ako bolo v práci?
To ma teší, že chápeš. Mne sa zdá akoby som mal pred sebou aspň 15 rôznych cestičiek pre život a teraz ako si vybrať, ktorá je tá správna? Neraď mi, to je len úvaha, stačí, že mi napíšeš, že mi rozumieš. Riešenie je už len a len na mne.