Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ja teraz nič také nepodniknem, až keď sa dám dokopy niečo podniknem. A to asi nikdy nebude. Áno, napísal som, že verím... Ale neverím. Vidíš? Zase zmena pohľadu. Teoreticky by sa meniť dalo, aj reálne by to bolo, ale prax je tak ďaleko od teórie. To by sa musel stať záarak, by sa niečo zmenilo. A zázraky sa nedejú.
Pete, ráno ma zavčasu zobudia tí naši nezbedníci. Aby som bola vyspatá musím končiť. Prečítam si zajtra. Zatiaľ dobrú noc a zajtra krajší deň. Taký naplnený a šťastnejší ako dnešný.
...aby ťa nikto nepoznal? Tomu celkom nerozumiem. Aj tam budeš bez partnerky, sám...dokonca viac ako doma, pretože to už vôbec nikoho nebudeš poznať.Čo by pomohlo, aby sme nesedeli stále doma, ale urobili niečo pre to, aby sme mali lepšie dni pred sebou? Nenapadlo ťa, ako začať niečo? Kedysi si napísal, že veríš, že sa to zlepší...samo od seba? Alebo chceš niečo podniknúť, zmeniť?
Dobre sa zabav miksi
áno, miksi má veselú povahu. Ona to vyhrala ešte ani nezačala hrať :)
Všetká česť tebe, miksinka, keď som na úzkosti prečítala všetky tvoje problémy...peknú noc.
Anitka dakujem za kompliment!
Bola som niekedy stale stale vesela to mas pravdu!Optimizmus zo mna srsal na 100 metrov,ale teraz to tak nie je!!!
Ale snazim sa aby to tak bolo zas ako predtym...A viem ze tio dokazem!!!
TY tiez len sa musis snazit!!!
Velmi si ma potesila
Anita, to je veľmi dobré, že máš takú kamarátku. Buď rada, že ju máš, je skvelé, keď ťa niekto aspoň chápe a rozumie ti. To úplne stačí. To piate koleso na voze sa ti ani nečudujem, aj mne sa to občas tak stalo, teraz sa tomu už vyhýbam. Jednoducho radšej budem sedieť doma akoby som mal ísť niekam, kde sú len manželia alebo páry. By som sa niekedy najradšej odsťahoval na druhý koniec republiky, alebo aj do iného štaátu, aby ma nikto nepoznal.
Tak pekne kecajte dalej,nechcela som varusovat ja utekam po 3 mesiacoch na disko!!!
PApapapa
Tak lepšie tieto dni. Už som kedysi písala, že by som veľmi rada mať tvoju povahu. Keď ťa čítm, mám pocit, že si stále veselá. To je pekné.