Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

misha,moja profesorka rozbijala flase.ale stopercent vazne.neviem kde to robila,jednoducho chytila par flasiek,a poriadne ich trieskala o stenu niekde.ja by som sa bala,ze ma trafi crep.ale jej to pomohlo,dostala tak tu nervozitu alebo zurivost von a bola kludna.
pete radi dobre,vybehni niekde alebo poriadne skác-mozmo po posteli ak mas istotu,ze sa nerozpadne-zacvic taky cvik,kde musis moc poskakovat a namahat sa.

misha

pete, ja sama neviem:-(....Z ničoho nič to na mňa prišlo...Išla som sa pred hodinou prejsť...a BUM-BÁC...je mi na zomretie, ja neviem, neviem to opísať. Chce sa mi plakať, kričať....:-(

pete

Keby si sa prenkonala a zacvičila si a poriadne sa spotila, určite by sa ti trošku uľavilo. Ale ak si nepokojná, máš depresiu, skús myslím tabletky persen, tie by mali byť voľne predajné na prírodnej báze.