Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Zaja, môžeme pokračovať v teste. Už mám po povinnostiach. Dnes bol celkom fajn deň. Veľa vecí som stihol urobiť. Moji "známi" mi veľmi pomohli, tak som im vďačný. Takže čakám vás tu.

damaxy

ahojte všetci a doporučujem vam íst von je tam nádherne ja som uz bolo doobedu a pojdem aj teraz,takze oddychujte v slnieckove.

zaja

pete,neviem,co sa mi snivalo,vari nic zle,bo som vstala s dobrou naladou.teraz ti kopirujem tvoje slova napisal si ich vcera:
, každý myslí v prvom rade na seba a byť s niekým, kto nemá super náladu nie je príjemné. Neviem, čo by som mal dostať, radšej nič nečakám, lebo keď ničo čakám aj tak to nedostanem. "
tak sa mylis,ty si bol aky ku mne vcera,horko tazko si nieco napisal a napriek tomu,ze si makl zlu naladu ja som sa snazila. chyba bola v tebe,ze si si to nevsimol a ak ano,tak si na to kaslal.a to som nic za to necakala,len som chcela dat-zamerat ta na ine myslienky-fakt nic nechcem od muzov.aby si vedel,ze preco som bola taka snaziva xi xi.tak vidis.
a dnes si mal lepsi den?to kazdy hovori,ze preco si sa este neozenil,nevydala...a podobne keciky.to musis najst uzemnujucu odpoved aby nadobro dali pokoj alebo jednym uchom dnu,druhym von.ja to tak robim.ja hned vysvetlim preco a kazdy sklapne.tak ako,kedy budeme pokracovat v teste?u nas sa zatiahlo a mozno zaprsi.dajme frajovi tak 3 dni a viac na neho necakame.

pete

...to čomu nerozumieš: budem sám, ale nik ma nebude poznať, nikto sa nepozastaví, nikto sa nebude čudovať, lebo ma nikto nebude poznať...

pete

Pekné, že mi to želáš, ale nič sa nezmení.
Ale ty si to zajtra uži s deťmi. Dobre sa vyblázni a potom, keď budeš mať chuť sa tu zastav.