Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

miksinka neviem ale ty musiš byt rýchle stvorenie z tvojich príspevkov normálne cítim týchlost,však si ty taká šikulka s rýchlymi rukami

miksinka

Frajo,o tej nasej korune som pocula,ze jej hodnota STUPA!Myslim ze to bolo takto!Velmi sa v tychto veciach nevyznam,aj ked by som ti bola rada poradila!Dufam,ze so snubenickou vsetko ok!Svetre uz nespinis???
Co si robil cely vikend?
Matelko,a ty ako?cely vikend si sa neozval,ked som dobre pozerala!Ako si ty vikendoval?Bol si v polsku na nakupoch!!!!
PISTE piste,za chvilku som spät!

miksinka

aj teraz som musela odbehnut!Matelko,slubujem,ze tu fotku dostanes,len asi az nabuduci tyzden!
Pocas tyzdna to mam tazke,sobotu a nedelu som tiez robila,potom som este po 3 mesiacoch na diskoteke bola,vcera zas na pokece s kamoskami!Ale poslem,slubujem!
praca je ok,vcera som nemala vela ludi,tak som sa ulievala,boli za mnou znami,tak som väcsinu cassu prekecala!
Spoznala som novu slovenku,a aj 4 panov...Zo ziliny!Tak sme sa s kamoskou velmi potesili:)))
Mame dnes zachmureno a aj kropka dazdik!

miksinka

Ahojte vsetci!!!
Frajo,stihla som si akurat ten tvoj popis precitat,lebo nemam vela casu:)))
Zlato moje pocitacove,tak velmi si si ma pekne predstavil,len si sa kopol asi vo vsetkom!:)))))))))))))))xixi
Akurat ten usmev,ked s tebou pisem,sedi!!!Ten je permanentny...Ked si tu ty,tak sa aj hodinu potom este smejem!
Fotku som neposlala,lebo nestiham

damaxy

určite hej ale syn je chudý a dcéra športuje a ja si dam pomenej a manzelovi kolkokrát len schovám ale on si strázi a tiez je pomerne štíhly.Najvyšší BMI mam ja takze sa to priberanie týka viac mna,ale nejako to drzím v norme.

damaxy

to je jedno,lebo aj ked poumyvaš je este nemám všetky bude uz len horšia čast roku aspon pre mna ale ja sa aj teším lebo budem doma a povenujem sa iným veciam či pre seba alebo pre rodinu.V zime im zvyknem viac vypekat takže mozno sa oni tešia na zimu

babenka

damaxy ahoj.ako dnes?zacne nam konecne prsat?zeby zajtra?mam tolko prace,ze sa mi nic nechce lebo neviem z ktorej strany zacat.zeby tymi oknami?nieze sa rozprsi.

damaxy

frajo a ake kurenie ides robit alebo nie si ešte tak daleko,co más urobene z toho domceka ved daco popiš aj o tom svojom buducom hniezde.