Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
damaxy,my mladsi mame aj tak horsie zuby,budeme vyklepavacky nosit v mladsom veku.
Zajka no to vieš to bude ked budem tie vyklapačky zatial este budem trpiet ako všetci a o to je to lahšie
tesim sa aj ja.len napis este skutocnu vyzaž.
anita to stabulkuje a uvidime.prides aj cez tyzden,miksi?
uz by sme mohli vyhodnocovat,to teda hej!Uz sa tesim!
no dobre damaxy,ked myslis,tak som vetrik!!!aj Splasena zvyknem byt:))))
Asi som to podedila!TAk drzim palce u zubara:)))
Zajka ahoj!!!Nestiham moja,inac by som tu bola presedela cele dni!!!Ako sa mi mas???co vlastne robis???
damaxy,ja som raz pohryzla doktora,ked sa mi snazil nasilu otvorit usta spolu so sestrickou.xi xi xi.
tak pekny viletik,ja pojdem na preventivku v decembri.uz som objednana.uz aby ta tvoja navsteva bola posledna a vsetky zubky v poriadku.
pomaly sa chystám k zubárovi a nechce sa mi musim si pomaly dat prípravu pol xanaxu a jeden ibuprofen od bolesti kied mi bude vrtat aby ma potom nebolelo,lebo čo to bude za vylet.Samozrejme že potom nejaká odmena,za to že som pekne sedela nerozprávala a nepohrýzla pana doktora xixi
miksi,budeme asi vyhodnocovat.uz svoj tip napísal kazdý,tak uvidíme,kto bol najblizsie k pravde xi xi.tak frajko sa totalne pomylil?juuuj,skoda.
miksinka,ahoooj.konecne si tu,lebo uz ta tak casto nevídat.stav sa niekedy na dlhsie,ok?
ja neviem ja to tak cítim z toho tvojho písma ako keby si poletovala taký vetrík si ci sa mýlim