Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

frájo

pete,cau.ta to sa mas.ja podobne.vila?dufam,ze z toho nieco bude.budem musiet do zahranicia na mesiac-dva.zatial este najhorsie prace pred nami.stve ma ta slovenka koruna.ty sa nevyznas,ci menit alebo cakat kym klesne?kurz mam hlboko pod normal a rozmyslam co dalej.

frájo

ahojte seci za monitorami.ahoj miksinka,ahoj matelko.som tu davno nebol a viem,ze musim vam napisat este moje predstavy o vasich ociach a telach.
matelko ty si trieda cislo 1.nemozem povedat skaredeho slova.
miksinka je najkrajsia pod slnkom nemeckym lebo pod slovenskym je moja mojka.mas modrucke ociska velke a baculate pery mas,miksinka.a vlasky sa ti krutia okolo uska.a mas postvicku taku mnam mnam velku 167,5cm a sirku 50 kilov.a este take pekne popredie a pozadie.a usmev na perach v kazdom case nasho stretnutia na monitore.
pete ty si chlap ako chlap.mas 179cm a 90kg.a hnede vlasy svetle a sive oci.a trochu strnisko a vlasy si ceses na bok.
zajka ty si taka pekna ale az druha v poradi lebo muzikov nemas rada.mas kratke vlasky biele so sivym melirom a nausnice velke a oci hnede a lica cervene.a165 cm a vahu mas 55 gramov. a mas rada cervenu farbu.
damaxy si blondina s hnedozelenymi ocami a 170 cm a 68,5 vaha.a mas pekne prednosti a cennosti mas.
anita ty mas trochu modrejsie oci a mensie usta a dlhe vlasy po zadocek cierne a ofinku a vysku mas 175 cm a vahu 65 kilov.
este niekto je tu?zaira teba nepoznam este.miksinka,tak dufam sa mi podobas.som si ta pekne vymyslel,sak? a ako sa mas?ako praca ti ide od ruky?
matelko ako zijete?som volal s mamou vcera.isli ste na pohreb.a vecer som nestihal.tak napis alebo zavolaj.
ahojte a miksinka,poslala si fotku?

pete

Zaja, si veľmi milá, že si tu, aby mi bolo veselšie, teším sa z toho a už si všetko zariadim tak, aby som nemusel prerušovať našu debatu.

pete

7a. prechádzate striedavo od nadšenia k ochabnutosti, od radosti k zármutku, bez zvláštnej príčiny?
7b. Alebo máte stálu náladu?

zaira

Niečo na prečítanie a zamyslenie.
- Vieš, že človek, ktorý sa zdá duševne silný, je v skutočnosti
citlivý a slabý?
- Vieš, že tí ktorí trávia svoj čas tým, že chránia ostatných,
potrebujú najviac, aby ich niekto chránil?
- Vieš, že tri veci, ktoré je najťažšie povedať, sú: Mám ťa rád,
prepáč mi, pomôž mi?
- Vieš, že ľudia, ktorí sa obliekajú do červeného, sú najviac
sebaistí?
- Vieš, že ľudia, ktorí sa obliekajú do žltého, sú najviac
spokojní so svojím vzhľadom?
- Vieš, že ľudia, ktorí sa obliekajú do čierneho, nechcú byť
videní a potrebujú pomoc a porozumenie?
- Vieš, že keď niekomu pomôžeš, rovnaká pomoc sa ti vráti?
- Vieš, že je oveľa ľahšie niektoré veci napísať, než povedať
priamo? A predsa vieš, že je oveľa cennejšie to povedať priamo?