Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

tak ked tu uz nikto nie ste,idem aj pomalicky prec:(((
AJ ked by som tu ostala cely den,len nie sama:)))
Posielam vam sladky boztek na pekny dnicek:)))

miksinka

normalne sa rozhodujem rychlo,ked ide o malickost!
ale inac uvazujem 3 krat,pokial nieco spravim!NA nasledky myslim stale:)))
musim utekat pomalicky!Hrozne sa mi dnes toci v hlave,vypila som teraz kavu,ale ak mi nezaberie,tak ma najde niekto lezat na zemi:)))lebo asi spadnem

damaxy

no dnes tak najviac,že si taký rýchly typ a aj sa rýchlo rozhodneš? Bez ohladu na výsledok.Len tak chcem vediet či aj v takom si taká?

miksinka

ANO;ROZPRAVAM STRASNE RYCHLO!
ALE len ked chcem!
NAjnovsie aj po nemecky a dokonca samotni nemci mi nerozumeju,a musim to opakovat dvakrat!Teraz v tej praci!
to si si vsimla uz skor alebo az teraz?

miksinka

Matelko,nebudes mat obednajsiu pauzu???
Ozvi sa nam!
Zaja,ty co robis?Chodis do skoly;alebo uz pracujes?O tebe nic neviem!Ani sa nepochvalis?

miksinka

to take nemoze byt,lebo jeden moj sa uci za zubara,je velmi zlatucki....a nemal by potom pracu:))))Co by robil?
Aj ked by to nebolo od veci???
Keby sme mali zuby ako zraloky a stale nove by nam rastli???
uz pisem ako tatar!malo to byt takto!A STALE BY NAM RASTLI NOVE!

damaxy

inak vy vo večších mestách mate viac možností a mám známu ktorej urobili mostík pomocou implantátov ale bohužial ju jedna strana neposlucha a je to bolestivé inak vyzera ako s vlastnými zubami.Ja si počkam na nejaký klon,oni to už určite vynašli lenže čo potom so zubármi ?

miksinka

asi tu budem kazdy den takto doobedu,a mozno ked mi moj znamy donesie konecne moj computer,tak uz aj kazdy vecer dlho do noci!!!
Uz ste pisali skutocne vyzory vase???