Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Zaji, ten test je stavany tak, že jedna otázka vylučuje druhú. Logicky si buď naplenená úzkosťou pred novou úlohou alebo nie si a ak nie si, tak si pokojná. Čiže si vyber jenu otazku, ktorá ti viac vyhovuje.
akoze musim?mne sa hodi nie,nie.nemozem oklamat predsa.ja nemam uzkost,ani neostanem pokojna,ked sa nieco meni alebo chysta.som happy.jednoznacne nie+nie.ty ak chces,pete,daj si ano+ano aby sme to vyvazili,ked to tak musi byt.mam vela ale napisem ti ich,az ked sa vratis z vybavovacky.zatial idem pokukat inde.
Zaji, musíš na jednu otázku odpovedať áno, na druhú nie. alebo naopak. Teraz si musím na chvíľku niečo vybaviť. Nemáš ešte nejaké pekné výroky v zálohe?
Ja viem, že nebudem nikdy bezchybný.Anoi netvrdím, že som a ak si to o mne myslíš, že si to myslím, tak si na omyle. Mám veľa chýb. Nie som ano zďaleka dokonalý a možno by som mal uvoľniť miesto na tomto svete niekomu, kto by ho vedel lepšie a krajšie využiť a kto by tomuto svetu a okoliu aj niečo dal a níe len bral.
moje odpovede budu asni 6a nie, 6b nie.
som naplnena radostou a ocakavanim,co z toho bude.tak neviem,ci ano alebo nie.a ty?
tak ked sa na veci pozres z lavej strany,je to zle ale z pravej je to lepsie.priatelstvo moze fungovat aj ked nie je celkom dokonale,aj ked priatel robi chyby,len sa na to nezameriavaj.sam robis chyby a mozno tiez nebudes bezchybnym priatelom a manzelom a otcom...skratka clovekom.
6a. Ste naplnený úzkosťou pred novou úlohou alebo pred očakávanou zmenou? 6b.Alebo zostanete pokojný?
dakujem za odpoved,z ktorej veeela viem.
:/
Vidíš zaji, aj tvoje výroky hovoria to isté čo ja. Všetko sú známi.