Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

damaxy,neviem.robime ich este stale,lebo pete je moc zaneprazdneny.stale sa s nim nudim,a to sa ozvem aby mu bolo veselsie.dokonca si nemozem zvolit svoju moznost.precitaj si par prispevkov nizsie.ale chcem si ich dorobit,len neviem,kedy to skoncime.ako dnes?ja som bola vonku,ako si pisala a vratila som sa po tme.teply den!bola som v triku.
som rada,ze si sa ozvala.

zaja

pete, najsuper vyrok pre niektorych z ludstva:
Pesimista je člověk, který si stěžuje na hluk, když příležitost zaklepe na dveře.

pete

Ale je tu aj možnosť, ktorá sa má využívať len minimálne. A to je že sa nevieš rozhoidnúť ani pre jednu.

zaja

nemoze to byt aj rovnake?ved museli ratat aj s mojou povahou,ze to budem brat takto.nie kazdy je uzkostny zo zmeny v zivote.a ani pokojne to neberie ale s nadsenim,ze sa nieco konecne deje!
tak preskocme tuto a ja si rozmyslim,kym prideme do konca.ano?