Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
zajka,ahoj!!!
anita,citala si tu temu som chronicky neverny?hroza citat.niekto takto klame jednu zenu a su ludia,ktori by boli prestastni,keby konecne nasli toho jedneho jedinkeho praveho a boli s nim najstastnejsi a nepotrebovali ku stastiu uz nic a nikoho dalsieho.
anita,ahoj!!
konecne nieco normalne.neviem sa dockat,ako si ma vsetci predstavuju.uz som to pozabudala a tazko sa tu hlada.moc piseme a to s petem po veceroch.
alternatíva ahoj.
Najlepšie by bolo, keby si si našla čas čo najskôr, pretože každý čaká na výsledky. Mám to zaznamenané, dúfam, že som na nič nezabudla. Keď budete chcieť, tak každému skopírujem vsetky tipy a potom napíše skutočnosť.
Takže som pripravená.
alti, som rada, že si tu nazrela. Často si na teba spomeniem, že už chodievaš zriedkavo. Nenapísala som ani čiarku. Neviem prečo...mám takú zvláštnu náladu. Kedysi som napísala petemu, že asi necítim nič konkrétne. Nič, čo by mohlo ísť zo mňa. Žiadne emócie, ani pozitívne ani tie opačné. Nechápem to, ale je to tak.
Jeej, to je fajn, ze Ty, Anitka, tie typy + skutocnost zaznamenavas. Dufam, ze raz budem mat cas a zalistujem si tu dozadu a napisem moj typ na Vas, teda tych, co poznam.
Anitka budem tu zajtra doobedu!tak mi napis,ako ste ma vytvorili:)Uz sa tesim!!!
potom napisem ako vyzeram naozaj:)))
dobru nocku
ahojte zubara za sebou uz mam tak hned mi je lepšie.anitka a neskusala si na vianoce či by tie kríčky trnky nerozkvitli.Ja by som to aj skúsila.Zvyknem si na Ondreja trhat čerešnu a na barborku zlatý dážd,no podla mna by mohla aj trnka rozkvitnút.Co ty na to? My sme také horalky mali by sme poexperimentovat.
no anita konecne.uz sa tesim.frajo,si chlapik,ze si konecne napisal,nemohli sme sa dockat.pete,damaxy ahojte.
MATELKO a s tebou je co? Napis nam,cakame.
:))) hallooo
ahojte. Ja mám všetko zaznamenané a keď sa tu stretneme ,tak vám ukážem výsledky našich tipovaní do akých výzorových typov sme sa navzájom zaradili. Tak sa na to teším. Len potom napíšte aj skutočnost...niektoré skutočnosti sú tiež už poznačené.
damaxy, včera som bola vonku, krásne teplé počasie, škoda, že tu slniečko nesvieti dlhšie, veľmi rýchlo padne za kopce a tročku ma to mrzí. Nazbierala som si trnkové konáriky do vázy :)) Deti odišli okolo obeda tak som oddychovala. Večer budem pomáhať kamarátke ale pozriem sa aj k vám.
Miksinka, zajtra doobeda tu budeš? Napíšem ti všetky predstavy, ktoré sme si o tebe vytvorili.
Zatiaľ sa majte pekne. Pete, aj tebe len pozitívne pocity.