Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

afendi e,takže nemáš žiadne depresie, ani negatívny vztťah k ženám, iba si hanblivý? Máš takú povahu všeobecne, alebo sa to prejavuje len pri ženách?
Myslím, že zaja písala pravdu a napísalo by ti to každé dievča. Buď mail a tak sa to naučíš alebo ako poradila zaja. Čoho sa bojíš, keď sa chceš prihovoriť nejakej?

zaja

iny problem,to je konkretne aky?mas obycajne kamaratky,s ktorymi pohovoris?to ti pomoze,aby si si zvykol rozpravat sa s dievcatami.a potom to pojde lahsie.nebudes mat take obavy.anita,ty co myslis?

zaja

ahoooj.som rada,ale kde je dnes,to neviem.urcite pride.on tu pise pomaly do polnoci.obcas ho tu podpichujem.
a inak,vsetci tvoji kamarati su uz zadani?myslim,ze sa najdu taki dobrodruzni a zoberete sa niekde na chatu alebo tak.

zaja

xi xi xi.tak teda,to je mix.ani jeden si netipol dobre.mozno kazdy v niecom.zobrat,skombinovat a budem to mozno ja.
takze teraz aka som:
165/58,KRATKE VLASY NAFARBENE NA CERVENO,ROVNY NOS,MODRE OCI,JAMKA V BRADE,USI NORMALNE,TVAR GULATA,ZADOK TROCHU VIAC GULATY NIE HRUSKATY.ZNAMENIE:VACSIE ZNAMIENKO NA HRUDI XI XI.ALE PEKNE

anita

anita:
Výška 168 :)) večer, samozrejme :)), vlasy červené, oči zelené, jamky v lícach, váha 60. Účes na páža.nos špicatejší a úsmev na tvári.
damaxy:
165 okolo60kg,kratke strapaté vlasy a okuliare,ucenlivy typ
pete:
170/59 vlasy dlhé pod plecia, plavé s melírom, modré oči, postava štíhla s menším poprsím, črty tváre detské s hebkou pokožkou, znak: hravý pohľad
frájo:
mas kratke vlasky biele so sivym melirom a nausnice velke a oci hnede a lica cervene.a165 cm a vahu mas 55 gramov. a mas rada cervenu farbu.
matelko:
160,postava taka normalna,blod dlhe vlasky,hnede ocka,nostek maly normaly,jamka v brade,vaha 65,5kg.
To je všetko,zajka.
Páči sa ti? A bol niekto presný? Aká si?