Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete ahoj!
afendi,možno sú ony hanblivé ešte viac ako ty, preto sa nič nestane. Dievčatá sú také. Napríklad, ja by som sa asi nikdy neprihovorila ako prvá...hoci som to vo výnimočnom prípade urobila, ale samozrejme, že som si vymyslela nejaký iný dôvod. Ale ak sa on nechytil, tak som nepokračovala. Možno si si iba nevšimol náznaky.
ja som to uz písala neviem kde vsade,ale moj muž kedze bol na mna zvedavý,lebo som mala kamaráta ktorý o mne pred ním básnil,prisiel zazvonil doniesol kvety predstavil sa a odišiel.Kedze sa mi páčil a moj kamoš to vedel tak to spískal a je to ako rozprávkový príbeh.Dovtedy sme sa nepoznali,len ja som vedela ,že jeden sa mi páči a ukazala som kamarátovi.A on to zariadil.Je to pravda pravdúca.
Leen treba natrafit na správny magnet.Pete ja sa mam teraz dobre.
Dobrý spôsob na nadviazanie komunikacie je mat psa.Ja ked idem s mojim von stretneme dalsieho a bavime sa o psoch a necháme ich pohrat a keby dačo tak samozrejme v mojom prípade nič.Potom aj niekde inde sa dá prihovorit a tolkí ludia ostanú v úžase.Napríklad v potravinách,vidím že niekto niečo kupuje tak hned sa dá nadviazat debata.Ked je obojzáujem ide to aj v autobuse vlaku všade.
Ahojte, ako sa máte? Čo ste dnes zažili? Dobré či zlé?
mozno si myslis,ze nie si dostatocne pekny?ze by si sa nepacil?posielas pocas mailovania fotku?ak ano,tak ziaden problem.aj tak baby pozeraju viac na povahu.ked budes prijemny a nebudes sa hned vnucovat,tak sa rychlo zalubia.
damaxy,ahoj.
Napíš, prosím svoj názor a radu. Si oveľa skúsenejšia.
a jasné že sa treba prihovárat a ja si myslím,že chýba fantázia.Treba s tým niečo robit
no ahojte zistila som ze ked dnes dade napíšem všetci niekam ujdú