Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Afendi, ty sa nad tým príliš zamýšľaš. Skús na to nemyslieť, nechoď po ulici s tým, že niekoho stretneš a usmeješ sa a tá sa ti hodí okolo krku. Ale skús to spraviť, keď sa budeš niekam veľmi ponáhľať, keď budeš mať rozum zamestnaný niečím iným ako týmto. Jednoducho na to nemysli kámo.
no, afendi, venovala. Keby sa na mňa pekne usmial, tak určite. To zvyknem, aspoň úsmev, to určite.
no vies afendi ani sa neospravedlní to by som na nu kaslala,to naznášam a ani vajcia neznášam
z ato, že ona neprišla, predsa nemôžeš. A znamená to iba to, že ona bola asi ešte viac hanblivejšia. Jedna je taká, druhá onaká. Prvý neúspech neznamená, že to bude tak celý život. Mal si skúšať ďalej. Naozaj, a ako ti to vysvetlila? Prečo neprišla? Možno potrebovala druhú šancu.
Už som niečo poradil anita, len neviem, či správne. No ja keď kupujem v obchode a usmejem sa na predavačku, keď niečo popletiem alebo som milý, tak tá sa usmieva od ucha k uchu.
Afendi, len pohoda, až potom nadviažeš rozhovor, keď ju budeš mať a nebudeš nad tým toľko myslieť. Nemôžeš rozmýšľať a to čo z teba vyletí samé od seba bude to správne, len to neskúšaj, keď budeš nervózny alebo budeš mať zlú náladu. Keď budeš mať dobrú náladu, pojde všetko samé od seba, takže si sprav nejakú radosť najprv, napríklad sa choď dobre vyblázniť a cestou domov hoď na divča, čo pôjde okolo veľký úsmev a keď sa budeš tak usmievať, usmeje sa aj ona, až sa budete chichotať obaja....
a povedať môžeš hocičo,len nech to hneď nie je poznámka na jej výzor, postavu..teda ja sa hneď obrním a dotyčný je mi nepríjemný. A kamarátky? Z tých sa ti nepáči ani jedna?
pete, ako sa ty prihováraš? Si muž, poraď aj ty. Možno sú nejaké osvedčené a overené taktiky u mužov a afendimu to pomôže.
Lebo afendi,máš strach,že čo si pomyslí a podobné nezmysly.Ja som mala aj jedného frajera,ktorý nevynikal krásou bol nižší odo mna no mal nejaké čaro a nebola som jediná ktorej sa páčil ako človek a nakoniec sa nasla šikovnejšia a má ho,no ja nelutujem.Takže mýty o krásavcoch a pod.nie sú pravdivé.