Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

afendi, ja by som tiež asi neprišla...bola by som nervózna a asi by som si niečo vymyslela.
Určite mala obavy sama zo seba. To si viem predstaviť, však som žena. Neznamená to, že ty si neschopný alebo že sa nikdy so žiadnou nezoznámiš. A myslím si, že práve takí normáli muži majú väčšie šance na dobré manželky. Len treba hľadať kým nenájdeš. Neverníkov (zaja :)) môžeš nájsť na každom rohu, ale normálny muž, to je dnes vzácnosť.

damaxy

si predstav,že sedíš na lavičke a držíš v ruke kvietoček a baby sledujú a ty sleduješ a vyberáš a ta čo sa ti páči vstaneš ,podídeš a povieš slečna prepáčte moju trúfalost,ja mam dnes taký radostný den a chcem niekomu velmi urobit radost.potešte sa kvietkom.A odvážnemu štastie praje chce to len fantáziu a spýtaj sa dievčat na ich reakciu,čo by ich neurazilo a potešilo,na čo by sa dali nachytat nahovorit.Normálne vám závidím,že si to všetko môžete dovolit a musím rýchlo písat aby to môj mi ponad plece nečítal

afendi e

damaxy, obcas jej este napisem, nechcem ospravedlnenie , najprv som sahneval , hlavne na seba ze som taky vol, ale potom som rozmyslal asi preco neoprisla ,

anita

z čoho máš strach? Že ti neopetuje úsmev? Z neúspechu alebo z čoho? Poviem ti pravdu, všetkých kamarátov z chlapcov alebo mužov som mala tak, že sa mi neprihovorili rovno na ulici. Napríklad som chodila na kurz a tam som sa zoznámila s mnohými. Alebo niekde na chate, na túre, keď som bola odcestovaná na návšteve u kamarátok, tak ma ony zoznámili s chlapcami. Takéto možnosti nemáš? Je to prirodzenejšie aj pre tie dievčatá a nehanbia sa tak.

pete

tak afendi, skús sa začať venovať niečomu inému a nemyslieť na ženy, ak sa ti to podarí, ani nebudeš vedieť ako a budeš si vyberať. A anita ti dobre vraví, buď príjemný, ale nevtieravý, samozrejme, nemôžeš začať konverzáci aké máš pekné nohy a pod. Len tak sa usmej a niečo povedz, čo ťa prvé napadne... len nie tie nohy :)))

damaxy

a ešte ak hladáš môžeš aj cez svoje záluby,aby ste mali spoločnú reč,to potom ide lahko,lebo hned je jedna téma na rozhovor

zaja

afendi,my s miksinkou by sme sa na teba usmievali od ucha k uchu. Urcite to robia aj ine dievcata,vidis,aj pete ma take skusenosti.neboj,nie si v tomto najodlisnejsi na svete od ostatnych.len sa skus zamysliet,kde je problem.ty mas strach z coho?fakt nic nepovies?tak to aspon trenuj mozno to nevyjde,ale co straatis?len ziskas odvahu.ked nic nebudes podnikat,tak to budes stale na nule.takto sa to budes ucit.prihovor sa napr.byvalej spoluziacke,potom susedke len tak o hocicom.aj muzom mas problem sa prihovorit?myslim tak ked nieco potrebujes a podobne..?

afendi e

lahko sa to povie, pre ludi co je pre nich samozrejmost,aj pre mna su niektore veci samozrejme a dal by som tisic dobrich rad a z radostov, ale skusim ked ma uz moje vlastne myslienky a kroky nikam nepriviedli, aspon nie k troche stastia,

damaxy

vychádzajte zo svojich pocitov a vžite sa keby som bol ja ten druhý a ide to lahšie.Keby sa na mna niekto usmial a bol by mi milý,určite by som opatovala.