Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Anita, tak zvykol som sa prihovoriť a porozprávať sa, zabaviť sa, taký normál, teraz sa mi veľmi rozprávať nechce a ani neviem o čom mám hovoriť, lebo sa mi nechce hovoriť.
sak a nemas ma uz dost,pete??taku zenu by si urcite nechcel.xi xi
pete,idol vsetkych zien je tiez sam.ak sa nieco medzitym nezmenilo.
Anita, napíš ako si ma predstaujú.
Afendi, som sám ako palec na ruke :) Celkom dobrý pocit, nikto ti aspoň nič nevyčíta /to nemyslím vážne, to niekedy opustení ľudia majú také reči, ale ja by som dal teraz veľa za takú výčitku, aspoň vieš, že niekomu na tebe záleží/
pete, si tu ešte?
anemas nahodou skutocne depresie,ked chodis ako bezduchy?mozno by pomohol taky rozhovorcek so psychologickou.mozno je tvoj problem v tom,ze nemas naladu sa prihovorit pre depky.tie sa prejavuju aj tak,ze clovek nieco chce robit ale nie je schopny.nevladze.neskusal si psychosku?tam uz chodi moc ludi.akolko mas rokov,ak smieme vediet?
pete, ty si sa ako prihováral dievčatám? Si ten typ prísť a dať o niečom reč? Naozaj, ak budeš chcieť, tak ti napíšem, ako si ťa predstavujú ostatní. Damaxy a aj teba.
pete, nie som vtieravi, vzdy som bol sam sebov, mne tiez jazyk v hore nenarastol , pete ja mam taky proble ze to neviem ani opisat, nevtieram sa a asi je to aj chyba , trocha by nezaskodilo, vzdy som bol svojsky , obcas idem medzi ludi s kamosmi, ale nic , ako som pisal ,roky chodim ako bez duse az sa idem zblaznit , hadam som aj podozrivi s tohoto , ale vazne si neviem pomoct ,ziaden usmev ziadny naznak nie som slepi ani hluch,mam smoly ze by som ju mohol tazit a predavat do celeho sveta