Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

zaja, ja sa už nesnažím o nič. A to už dosť dlho. Nech sa muži snažia. Potom mám z toho zbytočné sklamania a depky. Nevšímam si nikoho :)))

anita

afendi, ahoj. Skús zajtrajší deň začať pozitívne a s úsmevom a usmievaj sa a prihováraj čím ťa napadne a nečakaj zatiaľ žiadnu odozvu. Len to rob. Uvidíš, stane sa ti to po čase prirodzeným a bude kopec odoziev. Dobrú noc.

zaja

sak aj jeden samotar pisal niekde na susednu temu.neboj,si normalny,je takych vela vo svete,co su dlhsie sami.pozrim,anita tiez nema co výskat od radosti ale snazi sa..mozno.

afendi e

dobru noc vsetkym, idem do vecnych lovist na cas, dobre sami popisalo s vami, mozno zas niekedy ak budete mat na mna chut a nervy.

zaja

tak ja ti nerozumiem.hladas kde je problem?kto ma za teba pisat kapitoly?sak aj ked ti niekto poradi,tak aj tak to budes ty,co sa prihovori a bude to tvoja kapitola.si uplne normalny.kazdy ma s niecim problem.vidis,ja neznasam muzov,preto ma pete nechce.a ja jeho xi xi.skus hned zajtra uplatnit nieco co sme ti poradili a napises nam to.ako to dopadlo,jasne?ja som si ista,ze to bude to tyzdna treningu v prihovarani dobre.

anita

tak začínam:
anita:
výška 180, štíhly, tmavé vlasy, tmavé oči, nos si nepredstavujem :( športová postava.
zaja:
vyska 178 vaha neviem,ale ked kedysi pisal ze je kockos tak normalna vlasy tmave,oci hnede,tvar podlhovasta,svaly take normal,nie moc svalnaty.
frájo:
mas 179cm a 90kg.a hnede vlasy svetle a sive oci.a trochu strnisko a vlasy si ceses na bok.
matelko:
175,normalna postava,tmave vlasy,spicaty nos,hnede oci
Neviem, damaxy, ty si tiež tipovala peteho? Lebo nič také zaznamenané nemám.
Takže by to malo byť všetko.
Aký teda si, pete? Trafili sme sa niekto?

afendi e

zaja, mozno by pomohol,ale ja chcem normalny vztah , v tomto som svojsky, asi by ma to prenasledovalo v buducnosti ze za mna niekto iny tvoril moje kapitoly zivota.