Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ja som peteho netipovala,fakt si ho neviem predstavit až teraz,ja by som skôr odhadla vlastnosti a tak.
Asi rôzne. Môžu byť veľmi hanblivé, alebo aj trúfalé. Asi to najlepšie zbadáš na pohľadoch. Buď ti uprene pozerajú do očí a nevedia ich odtrhnúť od teba, alebo stále uhýbajú pohľadom, aj keď nie je prečo.
Ani ty zaja si nebola ďaleko. Veď už minule sme si písali, že ste si ma dobre tipli. Tuším som už ajnapísal ako vyzerám, nie?
Ale ja si neviem predstaviť to snaživé dievča, pete, čo bude dvoriť tebe :)))
A chúďa, ak sa aj bude snažiť, ako ťa už poznám, tak ty sa budeš od nej práve vtedy odťahovať :)))
Alebo sa mýlim? Asi som si ťa tipla tak vysokého, lebo vo všeobecnosti sa mi páčia vysoký muži. Tak si myslím, že každý by mal byť vysoký a bolo by to lepšie. Je zaujímavé, že moji priatelia mali každý (čo je zvláštne) 187 cm! Na centimeter rovnako. Humorné, že?
U dievčat je to pekné, u dievčat sa mi to páči. Anita, neviem, či mám núdzu, či nemám, neviem ako dievčatá prejavujú náklonnosť. Teda pokiaľ ju neprejavujú tak očividne...
som tiez nebola daleko,pete.len si vyzsi vyrastol.pa.
Afendi, dobrú noc a zajtra pohodový deň prajem. Anita, ani ja sa nesnažím a nie je nám lepšie? Na čo sa snažiť? Nech sa snažia o nás, veď za to stojíme, či nie?
zaja, dobrú.
pete, to sa mi skutočne nestáva často, aby som si tipla pravdivo. Tak ma teší, že sa zhoduješ s mojou predstavou. Potom asi nemáš núdzu o pozornosť. Keby len bola medzi nimi tá pravá. Ani mne s nepáči ofina nabok...hoci už som videla pár ľudí, ktorým to pasovalo. Ani u dievčat sa ti to nepáči?
anita,pete tak ja uz idem.pete ma dnes zlu naladku?tak pekne radil afendimu.sa divim,ako si navzajom muzi pekne radia. xi xi.bru noc.
Anita, ty si sa trafila asi najlepšie. Mám 184/84 čierne krátke vlasy, hnedé oči, postava štíhla,
frájo, nemám vlasy nabok, len to nie :)) to sa mi nepáči