Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Tak dubrú noc damaxy. Maj sa krásne.
Anita, ale odkiaľ si to vedela? Veď nič také som nehovoril myslím, či sa mýlim?
damaxy, dobrú noc. Pôjdeme aj my. Zajtra niečo zaujímavé? Uvidíme, možno niečím novým prispeje aj náš nový priateľ.
Zaju už poznám. Dievča s ohnivými vlasmi. So zajou sme si už vymenili výzory. Anita, budem si pamätať tvoje slová o pohľadoch a trúfalosti. Aj keď tej trúfalosti je asi menej, aj keď sa to tiež občas stáva.
páčil ma základy aj moj muz je 193 a 93 ked sme chodili a cierne vlasy a hnedé oci,takze typovo výzorovo podobny,no .
pete, ja som jasnovidec :))))) čítam medzi riadkami :)
dobrú nôcku vam prajem a prosím do zajtrajšej debaty priviest niekoho,kto ma zaujal niečim.Cize taky malý prieskum čo nam svet okolo ponúka.Verím,že niečo objavíte,pre potešenie oka zatial.
damaxy, ty si ho nenatypovala. Škoda. A takýto by sa ti nepáčil? Napíš, ale pozor, aby tvoj manžel nečítal :)))
To je fakt zvláštne anita :)) To by ma ani nenapadlo, že sa to dá. Anita, tak teraz napíš, ako sme my tipovali teba a odhaľ sa. Ty ma odkiaľ poznáš? Ako vieš, že keď má dievča o mňa záujem, tak končím? Je to tak, ak mi vypisuje nejaká a sama sa ponúka, tak asi z toho nič nebude. Tak ako si povedala. Ale ako si to vedela?
pete, a vieš už ako vyzerá zaja? Takto:
165/58,KRATKE VLASY NAFARBENE NA CERVENO,ROVNY NOS,MODRE OCI,JAMKA V BRADE,USI NORMALNE,TVAR GULATA,ZADOK TROCHU VIAC GULATY NIE HRUSKATY.ZNAMENIE:VACSIE ZNAMIENKO NA HRUDI XI XI.ALE PEKNE