Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Verím, že by si chcela zomrieť. Čo sa ti stalo?
pete, mám problém s tým jedlom. Všetko sa tak lepšilo, a teraz sa to vracia späť:-( Je to zasa zlé:-( Ja už neviem, čo mám robiť:-(
mishi,ved od narodenia všetci zomierame,ak náhodou nežijeme hlučnejšie a hyperaktívnejšie. Čo ti konkrétne je?
pete, však práve...tiež som o tom písala, že sa správam tak, akoby som nikoho nepotrebovala. Čomu nechápem, nechcem sa tak správať a predsa si to neuvedomujem, ale robím to.
Ahoj misha, čo sa ti stalo moja malá? Napíš nám a vysťažuj sa. Sme tu na to, aby sme ťa pochopili. Neboj, neboj, to pomaličky prejde. Len nám napíš.
ani, ja som ešte spať neskúšala..dala som si pred hodinou a pol tabletku na spanie, ale ešte nezaberá...:-(...
Asi by som najradšej zomrela:-(
Možno anita, len nedáš najavo, že máš záujem, ale to sú len úvahy, ktoré nikam nevedú. Bežec na dlhé trate? Už tak bežec na trať celoživotnú radšej, nie? Myslím, že tie rozchody po rokoch bolia
pete, ale nieee! Spomínal si to, a ak si dobre pamätám, tak nie raz.
Mishi, ahoj. Tak pod s nami popísať. Možno sa to zlepší. Nedá sa ti zaspať?
pete, sa veľmi dobre poznáme!
pete? Zasa mi je nanič:-(
pete, ja som to občas robila aj takým spôsobom-trúfalým. Ale to len vtedy, keď sa chcela zoznámiť kamarátka a nemala odvahu. Tak som to spackala ja. Vtedy mi nerobilo problém ísť a prihovoriť sa...asi preto, že som nič necítila a mne vlastne o nič nešlo. Inak som vždy utekala ja pred pozornosťou. Asi ešte nikto nemal tak veľkú vytrvalosť a trpezlivosť, aby bežal za mnou...:((žiaden bežec na dlhé trate :)))