Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

misha

pete, bola som objednaná na zajtra, ale nejdem:-( Dala som jej vedieť. Hanbím sa vychádzať von, cítim sa tučná, a na druhej strane ju nechcem sklamať. Už minule som u nej plakala, nechcem, aby sa to opakovalo. Ona si totiž myslela, že mám len krízu, ale to kríza nebola:-(

anita

mishi, uzdravíš. Uzdravíš. Nie je to vracanie sa späť. A čo tak inú psychologičku? Alebo ešte ďalšiu, lebo v tvojom prípade a aj ostatných dievčat potrebujete pomoc a rady odborníka. Mishi, jednu máš, pomáha ti, ale čo tak skúsiť inú, možno účinnejšiu pomoc? Nevzdávaj sa! My tu tiež často zomierame z beznádeje, ale nejako sa držíme. Aj ty sa drž, bude nás viac.

misha

ani, toto nie je kríza:-( To ma najviac trápi. To je vracanie sa späť:-( Cítim to:-( Nikdy sa neuzdravím, nejde to..Ale ďakujem sa Tvoje slová.
pete,
teraz nepomôže žiadne zamestnanie, nie je to o zamestnaní sa, neviem, ako to vysvetliť:-(

anita

mishi,neboj.však určite vieš, že to bude dlhý a možno celoživotný boj. Je to len malá recidíva alebo ukĺznutie. Zlepší sa to znovu. Keď ti na tom záleží, a tebe záleží, tak aj túto krízu prekonáš! Zdvihneš sa a pôjdeš znovu ďalej!! Keď to dokázali iní, tak aj ty. Nie si o nič horšia, naopak, oveľa lepšia. Viem to, lebo si čítam aj A+B tému.

misha

pete, dobrý nápad...ale...to pomôže na pár minút:-( Ja by som potrebovala niečo, čo ma z toho jedla dostane:-(

pete

Ľahni si na postel, daj ruky vedľa seba a zhlboka dýchaj, nádych výdych... Aspoň 5 minút vydrž, len pekne hlboko, najsilnejšie ako sa ti dá... skús to