Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

misha

pete, až som sa tu pousmiala:-)
ani,
prepáč, ale ja Ti v tomto neporadím:-( Mám 21, a tiež nikoho nemám, som úplne sama..Vyhladávaš niekoho? Čo tak sa prihlásiť na nejaký kurz, alebo šport, kde by si našla nových priateľov- priateľa? Alebo začni chodiť viac do spoločnosti, určite sa niekto pre Teba nájde, určite tu niekde je Tvoja polovička..len treba hľadať... A pochybujem, že Ťa nemám nikto rád! Veď si úžasná osôbka!!!!

anita

nie je to nefér, ak pôjdeš aj k druhej, Možno len raz, aby si mohla porovnať. Veď ide o tvoje zdravie, nie o systém, ktorý na tomto svete niekto vymyslel. Vari sa pre tento zákon neukrátiš o možnosť byť zdravá a živá??? Uvidíš, ako to bude u druhej psychologičky a zistíš možno, že ti poradí viac alebo niečo iné a úspešnejšie. Ja neviem, je to moja rada. Tak to robím, a pomohlo mi to v niektorých prípadoch.
pete,si tu?

pete

Misha, ak si spokojná so svojou psycholigičkou, rozumieš si s ňou, tak nemeň. Ak ku nej chodíš nerada, tak sa prihlás k inej a svojej to povedz a odhlás sa. Popros niekoho, aby ťa k nej odviezol autom. Aby si nešla medzi ľudí. Daj si na okná čierne sieťky na oči okuliare a odvez sa k nej.

anita

tak nie si, mishi, ani ja nie som. A pete nás má rád aj také, aké sme. A radí nám a povzbudzuje. Pozri, môj problém je takýto. Mám už po 30 a som stále sama. Nikde nik, kto by ma mal rád. A už zrejme ani nik nebude. Tak mi poraď ty,mishi, čo s tým ???
:((((

misha

ani, lenže ja tej mojej psychologičke klamať neviem, nedokázala by som tajiť tú druhú. A zdalo by sa mi to "nefér"..Ani, nemôžem k nej zajtra ísť, naozaj to nejde. Som preobjednaná na piatok, pôjdem v piatok. A zasa mi začali aj sny o liečeniach, o poruche stravovania:-(
A ty máš aký problém?

anita

Mishi,ale všetci ostatní si myslia, aká si chudá. Ja som tiež teraz pribrala a čo už mám robiť? Aj tak mi včetci muži hovoria, že vyzerám lepšie, tak sa aspoň tým uspokojujem, keď nič nezmôžem. Z výzoru sa nestrieľa. Ľudia ťa majú radi pre povahu...mishi, aj tu na nete si ťa obľúbili pre tvoju povahu a nie kilá. Tie ani nemuseli vidieť a majú ťa radi. Choď zajtra. Všetci čakáme na tvoje pokroky. A sú!

anita

mishi,ja mam dvoch krčných lekárov a tiež imunologičky som mala dve. Lebo som si nebola istá, či je tá jedna skutočne dobrá a jej pomoc tá najlepšia. Navzájom o sebe nevedeli. A často bol rozdiel v tom, ako ma liečili a aj v tom, akú diagnózu mi stanovili. Mishi, ak sa ti zdá, že sa to vracia späť, tak práve preto k nej zajtra choď!! Lepšie je vzchopiť sa na kratšej ceste späť, ako keď zájdeš priďaleko. Ničoho sa neboj, však od čoho je lekárkou? Choď , choď, choď! Pete ti dobre radí.

pete

To jej ale musíš povedať, tak ako to cítiš, inak ti nebude vedieť pomôcť. Možno sa zajtra prekonáš a pôjdeš za ňou. Neboj sa.