Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete, ty zajtra vstávaš do práce. Zvládneš to? Lebo keď pozerám na hodiny,tak aby si zajtra nepospával na každom rohu :))))
A to je pravda. Mnohým mužom sa páčia bacuľatejšie postavy. Napr.ja, keď som raz dosť schudla, hoci som ani predtým nebola tučná, tak jeden môj nápadník povedal kamarátke: To čo prepána robí? Však vyzerá hrozne taká chudá. Mala by pribrat...veď na nej teraz nič nie je pekné.
A to ja som bola spokojná až nad mieru. Ale radšej sa chcem páčiť iným ako iba sebe. A mishi, mala som obdobie, keď mi niečo podobné povedala veľa mužov. Že chudé ženy sa im nepáčia a aby som pribrala. Nuž čo, na mojej samote to aj tak nič nemení. Asi by som mala tieť ku psychologičke.
Veď áno. Treba si ich prešpehnúť ako sa hovorí, a potom sa rozhodnúť. To je super, že máš aj takú milú psychologičku, To pohladenie je veľmi potrebné pri každej chorobe akéhokoľvek charakteru. Mishi,ja som sa už vzdala, myslím si, že to mám márne. Moja polovička možno niekde je, ale asi niekde v afrike a nikdy sa nestretneme. Chodila som všade a nič z toho. Radšej nejdem nikde, aby som nebola zbytočne sklamaná. Mishi, využi všetky zdroje na pomoc.
Misha, niektorým mužom sa páčia tučné ženy, to poprvé. Po druhé, ak ti tá doktorka hovorí, že sa cíti bezmocná, môžeš sa skúsiť poobzerať po inej. Úplne vážne, skús druhú a ak ti nebude protivná, skús inú. Ak je tvoja bezmocná, to nájdi radšej inú
pete, hmm....
Misha, nech je chyba kde chce. Teraz kašli na to, čo si myslíš, ako vyzeráš. Teraz sa hlavne lieč a keď budeš zdravá, potom budeš riešiť ďalej.
pete, ja som prečítala o anorexii snáď už všetky knihy..A vieš, prečo sa k nej bojím ísť v takomto stave? Lebo nehcem zasa počúvať, že sa cíti bezmocná:-( To ma vždy zabolí:-( A tú tabletku som užila o 22:45, asi som porušila účinok, lebo som hneď po užití zjedla biely jogurt:-( Ani neviem prečo, šibe mi:-( Potom sa nemám čudovať, že som tučná:-(
Anita, ale zároveň k dvom by naozaj nemala chodiť. Skúsiť môže, ale potom sa treba rozhodnúť. S dušou to nie je sranda. Chodiť k dvom zároveň môže mať zlé následky najmä pre mishu.
ani, ja si s jednou milou psychologičkou píšem maily. Je z Ba, je veľmi milá (to aj moja psychol.), ale táto aj tak pohľadí na duši, povzbudí....poradí (to aj moja, ale tie rady mi nepomáhajú, chyba je ale určite vo mne)..
Ja vás mám rád. Misha, tebe začne účinkovať zachvíľu tabletka, neviem koľko berieš, ale aby sa ti netočila hlava. A choď ku nej autom, keď tam budeš pekne jej povedz, čo ti je, čo robíš. Neprikrášluj, nech to vie. Je tam kvôli tomu. Určite ti nebude nič vyčítať. Pozri, predpokladám, že život máš pred sebou, dá sa všetko zmeniť podľa tvojich predstáv a doktorka je tam na to, aby ti pomohla. Skús si čítať knihu, kde by si našla nejaké rady.