Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
miksinecka,zlato ty vazne pises ako tatar.sak ziadny problem,to si zdedila odo mňa:-D.ja taky tatar a ty tatarka.som ta zle napisal?neni si taka prekrasna ale chces povedat este krajsia??
damaxy ahoooj. U nás ako u vás. Práve som dorazila domov a idem podriemkávať, lebo to robím celé doobedie. Poobede idem preč a večer mám návštevu, takže nevie, či tu budem. Nech sa ti šišky neseknú a pekne ich pocukri a pokakauj :)) Ja som si teraz vypila kapučíno a potom si dám zakysanku. A ešte neviem, čo budem variť. Asi paradajkovú polievku, lebo ju mám rada :)))
teda moja predstava: si 165 cm vysoká, váha maximálne 55 kg. Máš dlhé blonďavé vlasy, trochu prírodne zvlnené tak jemne. Sivé oči, malý nos a dlhý krk. Rada sa pestro obliekaš a máš rada gorálky a rôzne doplnky.
Dobre?
Ja asi idem spať, včera sme tu popísali až až. A dnes chodím po spiaci.
Miksinka, afendi je jeden nový kamošík, ktorý má oproblém prihovoriť sa dievčatám...teda neviem, či iba dievčatám alebo celkovo je veľmi utiahnutý. Potrebuje povzbudenie, lebo už je z toho zúfalý. Prečítala si si jeho príspevky? Určite mu niečo poradíš. Ahoj, a ešte popíš ty mňa. :))
ahojte moje nočné sovy,ale sama viem ako dobre sa debatuje a ako tažko sa od PC niekedy dá odtrhnút.Hlavne je že nám to pomáha a poteší.Idem robit šišky na obed takze som podobne ako Miksinka tam na skok tam na skok.Vonku je príjemne teplo a u nás neprší,len daždu tie nohy trcia z oblohy.
miksinka,som tu. Ešte si tu vydržala?
ludia,kde ste???kde ste???
ja tu som!!!ozvite sa niekto???
pekny den vsetkym!
Zaja,na koho sa to mame my 2 usmievat?
Kto je afendi??Potrebuje zaskolit???
Pete,som zvedava ci si mi napisal mail?
Anitka a od teba cakam moj popis!!!Som tu asi tak do 14!!!Tak honemhonem!
MAtelko,ty co sa neozyvas???
Frajo a ty tiez???Chybas mi tu uz!
ani, nevzdávaj to!!! Určite nie!!! Sama určite neostaneš!!! A hej, máš pravdu, chlapom sa chudé nepáčia, ale ja to nerobím kvôli nim...
Prepáčte, radšej tu teraz pokračovať v písaní už nebudem, lebo moja mamka začala chodiť na stránky o A a B, mám strach, aby nezavítala aj sem, a aby si to tu nezačala čítať:-( Toľko by som vám tu chcela toho napísať, ale nemôžem:-(
Budem si vás ešte aspoň čítať...
Dobrú nocku, pekné sníčky...a ďakujem. Ani, psychol. skús, možno Ti niečo dobré poradí...
P.S. nepoznáte tbl. Frontin?
pete, mishi, dobrúúú noc.
áno Anita, zajtra bude beztak ťažký deň, tak dobrú noc vám a ty misha zajtra hľadaj novú psychologičku. Ber to ako môj názor, ktorý som vyvodil z toho, že tvoja je bezmocná. Dobrúúúú