Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

pete,ahoooj!
to som ta chcela len trosku...xi xi.
nehnevas,ze?
a ty si uz dvoril nejakemu dievcatu?myslim tak vazne,dlhsie.

pete

Zaja, ahoj. Pankáč nie som. A ani teba som neodmietol, ale ty neznášaš mužov a ak by ti nejaký dvoril, tak by si ho zlikvidovala, tak sa neopovážim ti dvoriť :)

zaja

matelko,ty si nedosiahnutelny :((
pete,ty si sa zo vsetkeho velmi elegantne vykrutil.anitu nechces,lebo si pankac,mna,lebo nemam rada muzov..miksinku snad neodmietnes pre nieco! xi xi xi
zite blaze.

matelko

Aojte krasky a krasavci.
Prisiel som sa len pozriet, ako sa mate.
Aky ste mali vikend?
Ja v poho.
V sobotu pohreb a v nedelu sme boli na Malej Fatre(popod lanovku na snilovske sedlo,Chleb a na Polud.Grun a potom dole do Vratnej.Super slapacka. Len teraz mam svalovku-davno som nikde nebol.
Co mam este napisat? Nechce sa mi akosi nic-to este z tej soboty.
Ale kocky, bolo mi bez vas Velmi smutno.
-tesim sa na mail,-foto
Tak krasne snicky a zajtra usmiaty den.