Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

Aťa

Zajka, Tebe musel nejaky muz velmi ublizit...ale cas urcite bolest zahoji a zmenis nazor. Lebo naozaj nie kazdy muz musi byt zakonite neverny.

zaja

igriska,som rada,ze si napisala. 15 rokov,to je nadhera.aj tak si myslim niekde v kute mysle,ze co ak aj ten tvoj je tajny nevernik.prepac mi tuto poznamku,ale vidis,to su vyplody mojej zlej skusenosti.neber to vazne,iba vidis,ako mi to hned prepina :((((
samozrejme vam prajem dalsie nasobky 15!

zaja

lenze ja tomu zazraku nechcem pomoct.to on pomoze mne ak nastane.
ja teraz nemam zaujem.vies,mozno je to zacarovany kruh.bola som skaredo oklamana a nie len ja,naraz ja aj mama a tak nechcem pomoct nijakemu muzovi v tom,aby sa ku mne priblizil-nijakym sposobom.zazrak bude,ak zmenim svoj postoj.
pete,uz spis?

zaja

igriska,sak mam samych kamaratov...nuz co.akonahle sa to niekde niektoremu vymyka z ruk a pride za mnou s prevratnym zistenim,tak je po kamaratstve.
:(( ale vsetko sa moze stat,ak sa deju zazraky.
chlapci,ste tu?

igris

zaja :), vsak ten pocit sa ani neda nadobnut rychlo, chce to svoj cas, prijemne zazitky, dokaz...., preco to riesit hned, priatelstvo je na zaciatok idealne /mne to vyslo a drzi 15-ty rok :)/

zaja

igriska,tam nizsie to pisem,ze mam v hlave blok a ten mi brani verit tomu,o com pises ty.som taka obet klamstva,ktore som prezila a neviem sa presvedcit o opaku.hned mi to nabehne v tej mojej hlavusi,ze ma znovu caka to iste a hned ked je zaujem,tak hladam za tym to,ze som prilezitost ako sa pohrat a podviest a ist dalej po dalsej.nemozem si to vyhnat z hlavy.automatika.