Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
tak to sa nam paci viac, 15+15.tu je viac takych.tak to potom skus tak,ako som ti napisala.tak mlade dievcata nie su vsetecne a hrrr do narucia sa pobavkat.serioznejsie a uprimne.zaluby,co ju bavi sa pytaj,kde byva,pracuje,popis o sebe,co mas rad a sa ti paci a tak.mne by sa to pacilo.
afendi,podla toho,kolko ma rokov.aj je to daka 15-18,tak to moc nepoznam.sa mi zda niekedy,ze tie mladatka su trochu ine.o com ste uz pisali?
napis o tom,co rad robis,a daj hodne otazok.aj pete tak pise,staci ak nahliadnes dozadu.a zeny rady popisu,ak tie otazky nie su na zaciatok moc intimne.tak zaluby,ako prezila den...
pete,ty si tu?ja uz som.konecne mi funguje vsetko OK.
to ani ja dnes nie som ok.vsak si si precital.ale ta chyba mi zlepsila naladku,konecne nieco co sa vymyka z normalu.afendi,ale ty si pisal o 15-tich rokoch.to si myslel tak,ze mas 15 rokov?to si este na sibenicku zvykat nemusis :))
afendi,no vidis.stava sa aj dobre uprostred toho fadneho.a co planujes?
presne tak,mam strach.a neverim uz ziadnemu.podozrievam kazdeho,ze ma oklame a podvedie.a ty,pete,mozno hladas princeznu dokonalu a prekrasnu,ale taka neexistuje.mozno chodi okolo teba alebo byva blizko ta,ktora by sa takou v tvojich ociach stala,keby si ju neprehliadal a zameral sa na jej klady.
pete,nemohla som odpisat pismena z obrazku vlavo,bo tam ziadne neboli a to celu polhodlu som tu saskovala snad.konecne nieco! som musela nanovo vypnut pc a je to ok.aj ty si mal ten problem?
afendi ahoj.ako bolo dnes??