Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
preco by mal byt kazdy chlap neverny, ja takych poznam, nie ze by nemohli ale uvedomuju si ze sa to neoplati ;)
pete,vernejsie,a ako!ovela!tomu ver!nie su ovladane sexom tak,ako muzi..co vedie vyuzivaniu alebo vytvaraniu si prilezitosti.
afendi-mas komplik.nick,mi robi problem zapamatat si xi xi-vsetkych odozeniem.aspon vidis,ak ta daka odozenie,ze to nemusi byt tvoja chyba ale chyba v nej.tak sa nevzdavaj hned.ked vidis,aky chronicki podvadzaci sa potuluju vsade,tak su aj zienky sklamane a boja sa ked nieco.
Zaja, ženy sú verné?
pete,len si precitaj to,co napisala sladkaaa na chronickom nevernikovi.staci uvod: ...kazdy chlap je neverny...
tak preto dakujem pekne.neviem,kde to vzala,ale ak ma pravdu,tak sa necuduj,ze sa bojim prave toho:sklamanie,rozchod,podvod-hnusne slovo.
Zajka, ja viem, dávaj si veľký pozor. Ľudia sú rôzni. Nebolo by dobré nájsť si niekoho, kto zažil niečo podobné a vedel si vážiť vzťah a vernosť? Bojíš sa sklamania? Rozchodu? Podvodu?
no suuuuper,pete.to moze.ty mas snad talent na take namotavacky xi xi.mal by si rozhodit siete spolu s afendim.
pete,ked ja neviem.stacil mi jeden podraz a bojim sa,ze za nim bude druhy a treti...je to taka panika,ktora ma vzdy chyti.stale ma prenasleduje myslienka,ze kazdy striehne len na to,aby ma podviedol.
:(((
No konečne zaja :)) Som tu. Počuj, to je ťažko veriť, je na tebe aby si sa rozhodla... Veriť a pripustiť možnosť sklamania alebo neveriť a nemilovať. Ako sa k tomu postavíš? Afendi, napíš jej tak, že : "Ahoooj, to som ja Afendi :)) Potešila si ma, že píšeš, čo teraz robkáš? Ja som práve prišiel domov z hokeja. Čo rada robíš?" Čo ty na to zaja, môže napísať niečo podobné?
pete,si na prechadzke,mas vylozene nohy alebo spis po vcerajsej noci??
halooooo!