Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

takže takto si ťa výzorovo zatypovali:
anita:
165 cm vysoká, váha maximálne 55 kg. Máš dlhé blonďavé vlasy, trochu prírodne zvlnené tak jemne. Sivé oči, malý nos a dlhý krk. Rada sa pestro obliekaš a máš rada gorálky a rôzne doplnky.
damaxy:
miksi bude blond vlasy kucerkavé a oci modre usmiata až vysmiata a tak okolo170 a kila okolo 55-60
frájo:
.mas modrucke ociska velke a baculate pery mas,miksinka.a vlasky sa ti krutia okolo uska.a mas postvicku taku mnam mnam velku 167,5cm a sirku 50 kilov.a este take pekne popredie a pozadie.a usmev na perach v kazdom case nasho stretnutia na monitore.
matelko:
168,chuda,tmave vlasy,spicaty maly nostek,modre ocka,pekne opalena tvar(vaha 88kg)
o je všetko. Zaja nič? Neviem, či som ju nezabudla, ale asi zabudla ona.
Aká teda si naozaj? Napíš, nech frájo spadne z nôh :)))

miksinka

tak cakam:)))
Frajo,mas pravdu!obaja sme taky tatari,matelko a tebe odkazujem,ze fotku poslem aj mail napisem,len nestiham:)))
ale nezabudla som na to!!!Ako by som mohla na kamoska od mojho najkamoska:))
A aj na taku turu ma musis zobrat!!!A ked nebudem vladat aj ma ponesies???

pete

Dá sa až na drobné problémy, večer tu budem, tak keď sa zastavíš, tak popíšeme. Teraz naozaj môžem len tak sporadicky.

anita

pete, ahoj! Tak tebe v práci svieti slniečko do okna? Ja mne doma ešte pár minút bude svietiť. Dobre sa ti pracuje?