Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Pity, neviem, čo by to mohlo byť, ale keď chceš, môžeš sa s nami pozhovárať.
Anita, do obeda sa dalo, ale potom bol koniec všetkému dobrému. Mal som problém, ale už som z neho jednou nohou vonku, aspoň v to pevne verím. Ako sa máš ty? Čo robíš? Chcela si mi písať, ako si sa zmenila za ten uplynulý čas a mňa to zaujíma.
Zaja, ako sa dnes máš? Stále ťa zoviera včerajšia nálada?
Ahojte všetci.
pete mas mail.pa
musim pomalicky utekat!!!prajem pekny dnicek...papapa
prave som chcela napisat matelkovi,ale som kdesu zapotrosila adresu!nemozem ju teraz na rychlo najst!
matelko,nehnevaj sa na mna,mozes ju napisat este raz!ja som si zapamätala-mkoky,ale neviem ci post,alebo azet,alebo pobox!!!tak nemozem pisat!
ale velmi rada by som mala kucierkave vlasky,ved si ich aj sem tam natocim:)))
aj dnes napriklad!
Anitka,myslim,si,ze ty mas cervene vlasky pod ramena,dlhe rovne..oci sede,pekne pery,take trosku plnsie,maly nostek,taku peknu sumernu tvaricku,vysku taku ako ja!!!VAhu tiez!
a to je asi vsetko!ESte som na nieco zabudla?
Počkaj, to som sa pomýlila, on si farbu netipol. Ale blonďavá si, aj to sme vedeli, len matelko nie.
miksinka,ja som sa trafila? Tak sa mi zdá, že vôbec nie. Frájovi tie pery nevyšli ani farba vlasov. Zaujímavé, miksi, že každý ti narhoval kučeravé vlasy, že? To je podobné, ako peteho si každý tipol s hnedými vlasmi a tmavými očami a je to pravda. V tvojom prípade ale nie. Vidíš, pôsobíš takto písanou formou ako kučeravá osôbka a menšia ako si :))) ja som o sebe ešte nenapísala. A ani frájo tuším nepísal.
anitka a ty si uz pisala ako vyzeras???
nestiham a ani si nic nepämatam!
vauuuuuuuuuuu,tak to som sa osmiala!Anitka ty si sa trafila asi najviac!
TAk mam blondate vlasy od prirody,nie zvlnene,dlhy krk tiez,vyska 169cm,vaha 55kg,oci zelenohnede,maly nos,(dobre ze nie velky),tenunke pery,rada sa pestro obliekam,to je pravda,ale najradsej mam aj tak bielu:)))
POstavicku mam "mnammnam"-to vravia chalani-ja nie som spokojna,mohla by byt aj lepsia,preto som zacala chodit do fitka!Opalena momentalne nie som,(uz som vybledla od leta)ale coskoro bude aj to!!!
ASI takto nejako vyzeram:)))