Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ale áno, je mi smutno. Je to síce prekrásny večer, pekná atmosféra vytvorená prírodou...stromy, hviezdy, lampy...ale vynárajú sa mi pocity, ktoré som niekedy cítila vtedy, keď som nebola sama. A je mi veeeľmi smutno. Vtedy ma to najviac bolí. Neznášam takéto prechádzky. Ale dnes som nebola sama. Keď nie som sama, tak to je celkom iné. Pete, aj ty sa chodíš večer prejsť sám. Nerád sa takto prechádzaš? Minule si sa vrátil ako vymenený.
Ja nechcem kaziť nikomy nič, len ma to zaujíma, že aké má anita pocity, keď prežíva romantiku sama. Mne by bolo smutno, preto sa pýtam.
Zaja, som rád že si medzi nami :)
ahojte.to je teda romantika.dnes mas,anitka dobry den,ze?tak ti ho nebude nikto z nas kazit,pete!
romantika ma vela podob,a ci nie?
pete, tak, že sa pozerám na stromy osvetlené pouličnými lampami...
Anita, ako prežívaš romantiku, keď si sama?
miksinka, matelkova adresa:
mkoky@pobox.sk
damaxy, ahoj. Ja mám veľmi rada takéto skoré večerné tmy. Sú vhodné na romantické prechádzky...ak nefúka ako je to dnes. Bezvetrie a tepľúčko!
miksinka, ja ti tú adresu nájdem.
pre pity my na uzkosti mame skusenosti len s depresiou a panickou poruchou ty mas obsedantno kompulzivnu čo ?
ahoj,pete a ostatní. Pity, ani ja neviem, čo by to mohlo byť. Dokonca ani presne nevim, čo je to OCD. Pete, ty vieš? Možno damaxy a spol.na téme Úzkost by pomohli. Tam sa včetci pekne liečia a aj tabletky papajú. My, myslím nie. Len tak sa tu sťažujeme a píšeme si pocity, túžby a nálady. A občas niečo rozoberáme a filozofujeme.
Ja som mala dnes pekný deň, slnila som sa, teraz mám za sebou večernú prechádzku. Tebe sa v čom nedarilo, pete?
ahojte vsetci a nebudte smutní den sa sice kráti ale zatial je velmi príjemne.