Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Jasne Afendi, pridaj sa. Ako sa máš? Stalo sa ti dnes niečo dobré?
Ja nie že nechcem žiadnu, ale ja nechcem hocijakú. Prečo teda odmitaš tých chlapov? Nestoja za to? Alebo máš strach pred sklamaním?
nechcem ho citit,ale je mi samej smutno.nie vzdy-vynimocne.prve dnes.ani ty nechces ziadnu,tak to poznas.
Ja som myslel, že ty chceš byť sama, že nechceš žiadneho muža ani cítiť, tak ako to vlastne je?
uz som kukuricu zjedla.aj caj tu mam pri sebe.je mi smutno.ze som sama a tak.
Aha, keď ťa to neteší, choď si spraviť tú kukuricu a čaj, no zdala si sa mi smutná, čo ti to mohlo spôsobiť?
preco mna to netesi?nehnevaj sa,ale dnes mi zacalo byt smutno :(
celý deň som robil a dnes ma potešilo, že som si sadol a môžem si s tebou písať :))