Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

matelko

Ahojte krasky. Ja ze si idem len precitat, ale nedalo mi to trosku tuknut. Aky ste mali den? Ja celkom fajn. V praci nas zacinaju nahanat-ze mame malo pracovneho stresu, ze si robime v pohode, tak nam to spestruju.Ale inac v pohode. V nasej hale robi aj okolo 15 zien(rozne vek.kateg.väcsinou vidate, Ale zatial ani jedna sa vam nevyrovna-krasou a niektora ani uvazovanim), tak je sranda. Musim sa niekedy smiat. Ked sa zacnu hnevat mezdi sebou a potom su zasa kamosky. Zaujimave je pozorovat zeny v kolektive a potom, ked je mimo neho.
Ano, moja ad:mkoky@pobox.sk .
Este ma trapi ta moja svalovka, bral by som nejaku sikovnu maserku. Pomozete mi niektora v tom?HAHA.
S kamosom a jeho kockou sme sa dohodli na vikend na tancovacku aj s celou partiou, uvidime ako to dopadne. Tam aj svalovku roztiahnem.
Miksinka ako sa mas? Ako v robote?
Dievky(dievcata) ako si predstavujete romantiku v zime,v jeseni a pod...?
Tak krasny vecer, pokojnu noc a pekny dnik, nech sa smejete ako to slniecko na nebicku.Ahojte.

anita

zajka,tak ahoj. Dúfam, že nás este navštíviš. A mne môžeš napísaať, čo si myslíš. Možno to bude môj najväčší problém.
pete, to si pekne napísal...krásne to pôsobí. Ja by som k tej letnej noci ešte pridala svrčkov. A niekoho, s kým môžeš na tú krásu iba nemo pozerať, alebo mu o tom, čo vtedy cítiš, básniť a on ťa bude počúvať a bude rád, že ťa má. Lebo vďaka tebe tú krásu prežije ešte intenzívnejšie. A aj tak na tom všetkom bude najcennejší a najkrásnejší práve ten, kto bude sedieť pri tebe.

zaja

pete,tak ti treba, xixixi.
to v dobrom.nehnevaj na mna.ja ked budem odchadzat,tak vam kazdemu napisem,co si myslim o vasej povahe,oki?to budu moje tipy ale uz nie o vyzore.nemusite mi to odklepnut,aj tak napisem.v dobrom,samozrejme.pete,najkrajsie su noci v akomkolvek rocnom obdobi,nech uz pozerate kde chcete,ale ked pri vas niekto sedi-hoci aj pes,hlavne nech to nie je chronicky....xi xi.no,ani psom by som si nebola ista. xi xi
ahoj,dnes uz koncim.letim.paaa

pete

Nemám rád také prechádzky, preto, prečo ty. Vtedy na mňa dolieha samota ešte oveľa viac ako normálne. Keď vidím všetko to pekné a nemám s kým sa o to podeliť. Sám také pekné veci nezvládam :). Mne sa tak veľmi páčia teplé letné noci, keď môžeš sedieť celú noc von a pozerať sa na nočné mesto. Na svetielka, ktoré sú v skutočnosti zasvietené okná. Aj na pouličné lampy, ktoré svietia na žlto. Tie však sú krajšie, keď prší alebo sneží.

zaja

ja sa mam dnes fajn,uz poznam aj miksinku.ale dohadujeme sa s kamaratkami,ze vyrazime za hranice a najdeme si daku pracicku.sestra mojej kamosky nas vola,sa tesim.zrejme tu uz nebudem chodit,je to taka rychlovka.buduci tyzden tu uz nebudem ak to dobre dopadne.
pete,ani ten test nestihnem asi dorobit,vuuuuee!som smutna.aspon tak nepojdem na nervy.zacalo to iba vyrokmi a konci obtazovanim.som prekvapena,ze si rad,ze som tu.xi xi.