Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
matelko, tak si nás oklamal s farbou očí :)))) raz modré a raz hnedé? Podľa počasia, zdá sa. A akého psíčka máš doma? Pete, ty máš tiež psa? Zdá sa, že nie, ak si dobre spomínam. Chodíš venčiť? To je dobrá príležitosť stretnúť niekoho.
Vážne by si mi poslal fotku? Tak to musíš byť veľký sympaťák, ja by som to nikdy neurobila...ale vieš, ja som žena. Tak sa teším. Veď poznám tvoj mail :)))
Čo sa chystáš robiť dnes večer? A ty pete? Nečítaj len, ale niečo napíš.
som tak veľmi hladná...a nemám byť prečo. Idem si uvariť čaj a dám si med. Nechce sa vám ísť spať? Mne veľmi.
Matelko, toto bol tvoj vlasný popis:
.
maly plesaty,modre oci,velky nos,jamka v brade,trosku pehavy,proste...pekny
.
Zhoduje sa aj dnes?
Uz som raz pisal.
Tak:som "krpec" vyska 160, väcsie kuty(skoro plesaty), taka normalna postava-no teraz som pribral v nemecku asi 6-10kg(pracujem na schudnuti-pohyb), jamka v brade, hnede oci(alebo cervene?), napis adresu(posli mail a poslem foto OK?)
som tu, čítam :)
takto si ťa predstavuje:
pete:
173/69 postava chudá, jemné svaly, vlasy špinavý blond. Pri vystupovaní, komunikovaní trochu nepokojný. Žilnaté ruky.
frájo:
si trieda cislo 1.nemozem povedat skaredeho slova.
miksinka:
je taky vysoky ako ja!mam pocit,ze ma take vlasky-spinavy blond,alebo zeby hnede?
zaja:
: tak 168-170,oci hnede,vlasy take stredne hneda farba,aj plesinku malinku.svaly moze mat dost dobre,vahu nikdy neviem :( tvar okruhlejsia.
anita:
maslím, 170 cm a 75 kg. Vlasy hnedé, oči veľké a hnedé, nos normálny, tvár okrúhlejšia a máš trochu neoholený image :)) úsmev na tvári a veľmi kamarátsky typ.
Takže môže byť? Niekto si ťa tipol dobre? Mám aj tvoj vlasný popis, ale neviem, či to bol humor ako si v prípade miksi zašpásoval s kilami??
Matelko, aj teba sme všetci popísali, ako asi vyzeráš. Ak tu chvíľu počkáš, tipy všetkých ti skopírujem. Môžem?
pete, ty si tu?
matelko, nás tu rozveseľuje frájo, hlavne miksinku. Ale teba sa nevie dočkať. No, keď vedieme debaty, tak si neviem predstaviť frája spolu s nami. Možno by to bolo zaujímavé a oživené! Asi by nám ukázal také pohľady, ktoré my sami nemáme šancu vidieť.
Jasne ze vie. Naposledy ked prisiel, tak som sa nasmial.....
Mam rad veselych ludi. No kazdy clovek aj vazny a hlbavy nam moze dat vela. Maju iny pohlad na vsetko.