Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

predbehol si ma. Ja mám rada vážnejších, zodpovednejších, ale ktorí vedia byť veselí, lebo takých ja k životu potrebujem. Aby ma motivovali byť veselou. Rada sa smejem, keď som OK.
Žiaľ, často je výzor dôležitý. Pre mňa podľa toho, o čo ide. U kamarátov nie je dôležitý ani trochu. Ale ak ide o bližší vzťah, tak sa ti ten druhý musí páčiť, priťahovať ťa aj fyzicky. To je nevyhnutné...ale na to, aby ťa tak priťahoval ešte nemusí byť manekýn(ka). Každý má iný vkus, a niekedy sa ti veeľmi zapáči keď spoznáš jeho vnútro, srdce, osobnosť.

pete

myslím, že čo sa týka kamarátstva výyor nie je dôležitý. V partnerstve je výzor dôležitý do tej miery, aby zabezpečil vzájomnú príťažlivosť. Výzor sám o sebe však nikdy neposkytne duši to, čo si duša žiada.

matelko

Este Tebe pete odpoviem.
Sam niesom nikdy, Ale bez priatelky-dost dlho (3roky). Skusal som, hladal som ale vzdy sa to zrutilo. Ale RAZ ONA PRIDE!!!!!
K tomu psikovi:
8rocny dlhosrsty vlciak, taky miesancek(mama bola cista).
Na prechadzkach s nim, nikoho nestretavam(asi sa vsetci boja HAHA), byvam na dedine.

anita

matelko akože nič moc? Však sme ťa nevideli,tak nemôžeš posudzovať za nás. A inak, sympatie sa merajú iným metrom ako výzor. Dôležitejší a cennejší je vždy dobrý priateľ ako pyšný krásavec. Krásny obal knihy ma nedonúti si ju obľúbiť, ak je vnútri myšlienkovo prázdna. Ale naopak...mám také staré a rozpadajúce sa knihy a veľmi si ich strážim a cením. Tak je to aj s ľuďmi.

matelko

TAk co? Veru nic moc, ale co narobim.
Dycham a zijem a som zdravy, to je pre mna zaklad.
Aj ja uz pojdem spat a dakujem za par riadkov. Bolo mi s Tebou- s vami dobre.
Pekne snicky.