Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

jeej, alternatíva. Ty mi tu veeeľmi chýbaš. Ani nevieš ako...už neviem, či ťa mám vôbec spomínať, keď ťa niet?
Ako sa máš ty?

anita

Mačiatko chúďatko je jedno mačiatko...myslím, že dosť dospelá mačka, ktorá chodí k nám na záhradu. Asi je ničija, len tak si tam žije. Má odhryznuté alebo odtrhnuté jedno ucho, chýba jej jeden zub, chúďatku. Je veľmi, veľmi plachá, napriek tomu stále chodí mraučiac a pýta čo jej dáme. Tak jej občas niečo donesieme, ale pohladkať sa nedá. Vždy uskočí. Zdá sa mi, že je aj hluchá, ale nevypadá staro. Dnes som si ju "ochočila"! Vymyslela som taktiku a mačka zistila, že byť hladkaný je krajšie ako sa iba pozerať na človeka :))) Normálne sa nevedela nasýtiť pohladení. Zrazu zistila, aké je to príjemné a stále mi hlavou búchala do ruky, aby som ju hladila a škrabkala. Asi jej to už veľmi chýbalo...možno aj zabudla aké to je. Chodieva tam už veľmi dlho, aj k ostatným záhradkárom a som rada, že som mala aj ja konečne koho pohladiť a pomazliť sa. Zvieratká liečia, tak mám dnes dobrú náladu. Ale z tvojej skúsenosti vidno, že aj ľudia!

pete

anita, eurythmics je super. eurythmics - sweet dreams are made of these, to su 80 roky, velmi pekna pesnicka. aj tu mas rada?

pete

Aké mačiatko chúďatko? Neviem, čo mňa potešilo? Ahaaa, som volal s kamarátkou "známou" tá má väčšinou veľmi veľa energie. Tak to ma celkom potešilo

anita

Nie, myslím, že nemám čas? Nenapadne ma to? Občas rádio, ale v zahraničí som si odvykla. Keď som sama doma, najčastejšie zapnem TV a ani nepozerám, stačí ak počujem hlasy. Robí mi to dobre. Ukľudňuje? Neviem presne povedať.

pete

páčia sa mi slovenské, ale aj zahraničné, to je rôzne, aj podľa nálady. Ty nepočúvaš, lebo si beztak dosť citlivá a hudba robí s ľudským vnútrom svoje? Tak radšej hudbu necháš hudbou?