Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Neviem, ktorá to je. Ani neviem, ako znela. Možno...jedna z nich Stand by me. Vážne, teraz si ma zaskočil. Najčastejšie spievam pesničky, ktoré sa učia naše decká v škôlke...o ovečke a uspávanky... :))) Ani rádio ani CD si nezapnem. Ty máš asi rád slovenské?
ten je pekný, ja neviem, čo si vymenovala, čo z toho sa ti páči najviac? Tvoja naj pesnička... Už počúvam beatles, ty nepočúvaš nič?
To čo som vymenovala sú 80 roky??
Tak som asi staromódna. Aj Bocelli a Verdi sa mi páčia. Pete, neviem, ale francúzske mám tiež rada. Aj jazyk sa mi páči :))
pete, som rada, že si sa zasmial :))) Vieš aký je chutňučký? Zbierala som kedysi pohľadnice psíkov. Ja by som chcela mať veľkého psa. Ale nemôžem do paneláka.
Anita, ako sa volá kapela, čo spieva voyage, voyage...?? Mne sa páčia také 80 roky:)
pete, je to dobré, že počúvaš takéto pesničky? Ja by som teda mala ešte väčšiu depresiu. Ale každý to asi vnímame inak.
Ja počúvam Desireless, Enyu, Dune, taliánske, Vondráčkovú, Eurythmics, Blackmores night...nové nepoznám. Ani skupiny, pretože som sa prestala zaujímať :((
matelko, zajtra bude miksinka závidieť, koľko sme toho s tebou popísali :))
len si treba kúpiť malého čínskeho naháčika (to je psia rasa) :)))))
Anita, tak teraz som sa aj ja zasmial... Ja že čo to tá anita píše o čínskom naháčikovi... A že pes popukám sa od smiechu. :)))) Díki, máš to u mňa
Anita, žiaľ je to tak s tým výzorom. Taký je však život :))
.... vypršal náš čas, už musím ísť. :)))
pete, ty ma stále predbehuješ.
Matelko, tak ja som ešte dlhšie sama. A tá pravá určite príde, len si treba kúpiť malého čínskeho naháčika (to je psia rasa) :)))))
Matelko, ako bol si vtedy pred 3 rokmi sklamaný?
A teraz mi hrajú moju obľúbenú pesničku: Tublatanka - slnko stoj
Neľútostný anjel živo mi dáva znamenie, vypršal náš čas, už musím ísť naspäť do krajiny tiel, kde je všetko zmenené, každú noc ti píšem o tom list... Padá plačúci dážď, stromy kvitnú ináč a ja stále spomínam.... Slnko stoj, slnko neber mi ju chcem byť s ňou, s mojou láskou nezvestnou...