Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Uži si zajtrajší deň, buď šťastná. Dobrú nôcku.
Lebo to nemalo budúcnosť. Lebo som sa veľmi trápila a on asi tiež. Lebo to bola moja naj láska vo všetkých smeroch, ale aj najboľavejšia.
Dobrú nôcku.
Ten o ktorom si písala, keď som sa matelka pýtal, že koľko je sám a ty si napísala, že si dlhšie sama ako on, tak ten vzťah
Aký vzťah?
pete, však aj ty si, to sa cíti :))
Ja tu dnes končím. Zajtra som celý ďeň preč, tak sa teším, že sa budem dobre cítiť. Nech je pekné počasie a aj ty, pete, si vytvor nejaký program. Alebo sa venuj svojim záľubám. Určite ich máš dosť. Možno ti okolnosti urobia program, tak prajem, aby bol uspokojivý a príjemný.
Dobrú nôcku.
Tak dobrú anita a vlastne ako to dopadlo s tvojím vzťahom? prečo skončil?
Ahoj Alti. Iba 25 hodím by mal mať deň?? Radšej trošku viac ešte.
alti, tak aj ty popíš, koho si ako predstavuješ. Tým, že si tu málinko, ani teba veľa ľudí neopísalo. To, čo si písala o 25 hod.čase je v téme kamaráti. Čítala som si. Ja niekedy chcem, aby trval hodinu, aj to je veľa, inokedy môže byť aj 50! Už pôjdem spať. Zajtra mám nabitý program, takže dobrú noc.
:))
Moje potešenie bolo len chvíľkové, len také vytrhnutie zo bežných problémov, ale len na pár minút. Anita, ty si tak citvlivá a vnímavá... Naozaj je to chudiatko mačiatko. Je to pekné ako si sa skamarátila s mačičkou. Aj mne sa veľmi páči hladkať a hrať sa s psíkmi a mačičkami.
Noo, prave som kdesi napisala, ze potrebujem 25 hodinovy den. Nic nestiham, ani velmi tento web. Chystam sa ale prejst tuto temu, na tie popisy kamaratov v tejto teme som zvedava ;o)