Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Frajo,ty ako???co sa neozyvas?chybas mi tu riadne
Ako pokracuju priprava na svadbu? a vystavba domceka?mozem uz prist pomoct???
matelocko,uz mas e-mail!
matelko,si sa vcera rozpisal-hm?
dnes ti uz poslem mail:)))
K tej jesennej romantike-mne by uplne stacilo,aby som si lahla pred telku s mojim milacikom,pila teply cajik a to by mi stacilo!Lenze teraz tak mozem o takom comsi fakt len snivat:(
Alebo by som sa uspokojila aj s prechadzkou po lese!v takej krasnej zltej prirode,ale taku este vobec nemame!My tu mame vsetky stromy este zelene!dnes ma byt 26 stupnov!
V robote ok,dnes sa budem vyhrievat na slniecku!
ahoj zajus,som uz tu,len zas nestiham!aj tebe pekny dnicek!!!
Idem citat co vcera popisali!
anita,zlato,tak ja by som ti prepustila moje moznosti.dnes ideme vybavovat co sa da a potom sa ozvem.
matelkoooo,skoda,ze som s tebou nepisala.si ma sokol!este frajo nech sa odhali kym som tu-nemusi doslova xi xi.
miksinka a ostatni pekny den.
Anitka, zivot je plny otaznikov a stale si hovorim, ze to je dobre. Keby sme nemali na co cakat, v co verit...tak mne by sa vela z hnacej sily zit ubralo. A ja Ti mam este jednu zasadu vypestovanu vekom - necakam nic naj, som vdacna za uplne vsetko, nemusi to byt ten najvyssi stupen. Pa, idem uz spat aj ja.
Veď doteraz naj. Z toho, čo bolo naj. Ale či príde skutočná naj čo bude navždy, tak to....???...sú otázniky.
Pete, presne tak som to myslela. A mozes naozaj verit v cosi pekne, co pride, v cosi mozno necakane, v cosi, co Ta aspon na okamih obohati. Tak to funguje...ked v cosi neverime, tak sa nam to moze presmyknut medzi prstami a potom lutovat je zbytocne. Uz ten moment nevratime.
Alti, ja by som nevedel žiť s pocitom, že mám to naj za sebou. Žijem, lebo dúfam(aj keď nie veľmi verím), že ma ešte čaká tá najkrajšia láska. Inak by môj život nemal cenu. Ten pocit je veľmi trpký, krutý, je to pocit bezmocnosti, beznádeji.
Anitka, ktora je ta naj laska? Da sa na to odpovedat? A hlavne netreba niektoru povysit na tu naj, lebo to moze znamenat uzatvarat sa pred dalsou. Kto uz ide spinkat, prajem pekne snicky :o)