Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
jaka si dobra!Klobuk dole!
Zajka tak ti drzim prsty!nech ti to vyjde!ja to mam s tymi papiermi trosku viac komplikovane...Ale pracujem na tom povoleni!
sekundu,pocuvam rozhovor a odpisem hned!
Ahoj ,nerob si z toho nic,mne sa jedneho dna zrutilo vsetko.Rozvod,stahovanie do ineho mesta,strechu nad hlavou som musela kupit,zadlzila som sa,deti museli zmenit skolu,popri tom ma nasi vydedeli,priatela som stratila,Zdvihla som hlavu,povedala som si uz dost a pozerala som do predu.Nebolo to lahke.Dnes su tomu styri roky,byt mam splateny,deti dostudovali strednu su na vyske,mam pracu ,ktora ma bavi a priatela,ktory ma miluje a ja jeho,nasla som si hobby, a nepripusti a to ani nechcem pripustit,aby som bola smutna,mam okolo ludi,ktori sa usmevaju a problemy si riesim,uz ich nenechavam len,tak,Takze hlavu hor,vypni hrudmstiahni zzdocek a povedz si ,ze si a chces byt stastna,vsetko pekne prajem,a miluj seba a zivot.je tak kratky.
moc nemozem pisat,bo ideme dalej vybavit,je stvrtok,aby sme to mali v suchu.ty uz do prace.napisem frajovi,nech nam da vediet,ako vyzera.neviem,ci budem mat moznost a kedy napisat ked tu nebudem.mozno nie,tak chcem vediet co sa da.papa
frajo by ti napisal:pozor,aby si si nevypichla ocko xi xi.on sa ti nezda romantik?
pete ano,ale prilis uzkostlivy sa mi zda.ale to mozno len mne,bo ja som taka potvora xi xi.ja mu poviem,co na jazyku.ved ked si nebudeme veselo uzivat,tak umrieme od zialu.mam aj ja preco-sak ci citala ten jeden nevernik mi zabil nadeje na zodpovedneho muzika.
miksi,ja sa chystam do zahranicia s kamaratkami-tkou.este nevie jedna,ci ide.ma tam sestru a pojdeme ju pozriet a mozno sa trafi praca.jedna partia,s ktorou sa tam zoznamila isli na leto a predavali zmrzku a tak.teraz pojdu hranolky,hotdogy..uvidime,vies,to je praca,ktora by sa mi lubila.bude sranda,vonku,nic nasilu a pod dozorom,kopec ludi,nove znamosti-nieco ako ty.tak uvidime.a ako ty?mas zmluvu a dokedy?
pc uz je skoro hotove,len este potrebujem napalovacku a nejaky reprak a uz to bude!Pete je taky zlatucky,romantik a hrozne citlivucky...
takych je veru malinko!toto si treba vazit!
idem sa sminkovat!ale ty pis a ja budem tu mrkat!
Ahoj zajinka!vies co ti poviem,poniektore baby su fakt take intriganske otvory a to ja fakt nemusim!
preto som najradsej ked mam samych kolegov!a ver mi je to ovela lepsie,len tych chalanov treba uviest na pravu mieru....aby si nedovolovali..potom je vsetko ok!
uz som mu napisala mail!Tak cakam jeho foto,ja svoje este furt neposlala!
ty co robkas?
miksiii,ahoj.sak sa nam rozpisal ten matelko zlaty.aj pete odhalil svoju romanticku dusu ako som citala.tie pohlady...fúúúha.a ty ako?kedy budes mat ten PC?lebo matelko moze iba vecer.uz zarezavaju v praci.aspon sa nachichoce na zenach rozvadenych.pre muzov to moze byt srandicka sledovat nase intrigy a zvady.zeny su uz raz take,nedaju si na drzku ale slovne a ohovaracsky to vybavia-alen sa to vlece a narobi viac zla.ja len tak kukam od kamosky.
daldo a co ti ta beata gregova zrobila?preco mas depku?